More Dice & Roll

0

ecran more dice & roll

More Dice & Roll: aceeași atmosferă de Vegas ca la originalul seriei, aceleași Wild-uri care pot umple 3 coloane, aceleași simboluri bine cunoscute. Dar de 4 ori mai multe linii de plată!

 

Slot video: More Dice & Roll

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, PublicWin, WinBet 

Cel mai mult îmi place la Dice & Roll culoarea de fundal, acel magenta care-ți face atmosfera unui super cazino din Vegas. Continuarea lui, More Dice & Roll, păstrează toate elementele cheie din primul joc. Nu doar grafica și tema de culori; ci și simbolurile – fructe, șeptari sau Wild-ul incredibil de bun.

În rest, e jocul clasic EGT. Cu tot ce știm și ne place la acest furnizor. Câștiguri dese cu fructe, dublaje, jackpoturi și un stil minimalist. Nu avem Scatter, în schimb. Pentru mine nu e o problemă, pentru că oricum prind rar steluțele.

Simboluri

simboluri egt more dice & roll

Căutăm șeptarii, ca de fiecare dată, pentru că ne aduc miza de 400 de ori când sunt pe toată linia. Urmează clopoțeii și fructele: struguri, pepeni, portocale, prune, lămâi și cireșe.

Simbolul special e cel cu zaruri. Are rol de Wild și înlocuiește orice simbol, după care se extinde pe toate spațiile alăturate – inclusiv diagonala. NU există Scatter aici.

Cum câștigi la More Dice & Roll

Vei câștiga mai des decât la originalul Dice & Roll, fiind 40 de linii de plată (față de 10). Simbolurile cele mai bune sunt șeptarii și clopoțeii, ca valoare a câștigurilor. Ca volum, cel mai des vei încasa cu fructele, dar pentru sume consistente va trebui să dublezi. Mega câștiguri vin cu Wild-ul care se extinde pe toate spațiile din jurul lui. De exemplu, un Wild pe mijlocul ecranului se extinde pe toate coloanele 2-3-4, deci ai 9 Wild-uri pe ecran și cel puțin 4 poziții care plătesc pe linie.

mega castig more dice & roll
La ultima rotire am prins mega câștigul.

Dublajul poate aduce bani frumoși. După fiecare câștig alegi dacă încasezi sau dublezi, ghicind culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea rundă. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată.

dublaje more dice & roll

În final, Jackpot. Ca la aproape toate sloturile EGT, poate fi declanșat la întâmplare și câștigurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

👉Joacă MORE DICE & ROLL la Unibet și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 100 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MORE DICE & ROLL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.