Rise of Ra

0

N-o să-ți vină să crezi! Păcănele egiptene la EGT! Vezi AICI imagini șocante cu mega câștigurile Păcănicii la Rise of Ra!

 

Slot video: Rise of Ra

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, PublicWin, WinBet 

free spins egt rise of ra

Râdem în introducere, dar umorul pornește de la realitate. Ție îți vine să crezi că ăsta e un joc EGT, dacă te uiți la imagini? Tematică egipteană, rotiri gratuite, multiplicatori… parcă scrie mare Novomatic pe el. Dar e un joc EGT.

La Rise of Ra îmi place că ai, față de alte sloturi ale furnizorului, modul de joc bonus cu cele 15 rotiri gratuite. Apreciez și că tematica egipteană a fost folosită bine, cu imaginea de fundal a jocului și cu toate simbolurile din mitologia sau istoria lor.

Simboluri

Faraonul și regina (doamna faron?) sunt principalele simboluri, cu o plată de miza x 750 când apar pe toată linia. Restul simbolurilor sunt tot egiptene: sfinxul, ochiul lui Horus, desenul mural, Anubis (câinele), diferite piese de ornament sau sicriul.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e un cărăbuș, înlocuiește orice simbol pentru a crea o linie câștigătoare și dublează plata. Scatter-ul e simplu – scrie Scatter pe el. Dă 15 rotiri gratuite și un multiplicator x3.

Cum câștigi la Rise of Ra

De obicei începeam aici cu „ca la orice joc EGT”. Nu și aici. Câștigi cu cele două personaje principale, faraonul și soția lui / regina / Cleopatra. Restul simbolurilor vin cu plăți mai mici, dar le poți mări la dublaje. Pentru un joc cu 15 linii de plată, numărul de simboluri e uriaș, așa că speranța la câștiguri ține de Wild. Când apare, câștigi bine. Iar dacă ai 5 Wild-uri pe linie, câștigi miza de 10.000 de ori.

Mega câștiguri sunt la cele 15 rotiri gratuite pe care le câștigi când apar pe ecran 3 simboluri Scatter. Ele pot fi declanșate la infinit, un mare plus (dar e nevoie de un noroc uriaș pentru asta). 3 Scatter-uri în timpul rotirilor gratuite aduc încă 15 rotiri.

Dublajul te poate umple de bani. După fiecare câștig alegi dacă încasezi sau dublezi, ghicind culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea rundă. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată.

dublaj egt rise of ra

În final, Jackpot. Ca la aproape toate sloturile EGT, poate fi declanșat la întâmplare și câștigurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

👉Joacă RISE OF RA la Unibet și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 100 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RISE OF RA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.