Berryburst

0

Berryburst aduce în același joc unele dintre elementele clasice de la NetEnt și fructele pe care le găsim în cele mai multe aparate, ieșind un slot foarte reușit.

Slot video: Berryburst

Furnizor: NetEnt

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Am zis-o de foarte multe ori, nu-s înnebunită după jocurile cu fructe. Le joc, da, însă pentru că pot avea câștiguri mai mari decât la alte sloturi în modul clasic, fără speciale. Prefer oricând ceva modern. Despre Berryburst pot spune că e un joc cu fructe pe gustul meu. Nu mai e zgomotul ăla clasic de aparate, ci o muzică destul de antrenantă. Grafica e lucrată impecabil, chiar arată bine fructele. Dar, cel mai important, vine cu un lucru nou și în modul de joc. Dublajele sunt înlocuite de Cluster Pays, fiind un joc fără linii de plată. Twin Spin, tot de la NetEnt, mai are asta și e printre cele mai jucate sloturi făcute de ei.

Simboluri

Avem patru fructe: zmeura, portocala, strugurii și lime-ul. Restul simbolurilor sunt din cărțile de joc: inima roșie, frunza și rombul.

Simbolul special e Wild-ul și înlocuiește orice, extinzându-se apoi pe toată coloana.

Cum câștigi la Berryburst

Formatul de Cluster Pays înseamnă că liniile de plată zboară pe geam. Nu mai există, nu mai contează pe ce coloană încep simbolurile. E suficient să ai 5 simboluri identice grupate, adiacente. Cu cât ai mai multe, cu atât încasezi mai bine. Maximul e la 15 zmeure – 5.000 de fise.

Câștiguri mari ai datorită Wild-ului. Când apare se extinde pe toată coloana și apoi se fac plățile. Șanse foarte, foarte mari să încasezi bine – ai deja 3 simboluri identice în acea rolă. După plată, Wild-urile rămân pe locurile lor și se declanșează o re-rotire, unde vei câștiga din nou. Dacă apare un Wild și la re-rotire, rămân ambele coloane pline și se declanșează o re-rotire nouă. Și tot așa. Poți avea un panou de Wild-uri, care plătește la fel de bine ca zmeura.

Mega castig la NetEnt - Berryburst

👉Joacă BERRYBURST la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BERRYBURST poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.