Berryburst Max

0

Berryburst Max e continuarea popularului joc cu fructe NetEnt. Imposibil să nu ne placă mai mult decât primul, pentru că plățile sunt duble!

Slot video: Berryburst Max

Furnizor: NetEnt

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Odată cu apariția Berryburst Max, cei de la NetEnt pot scoate din circulație originalul Berryburst. Așa mi se pare mie normal. De asta am și scris întâi recenzia la primul joc și vi l-am recomandat, că dacă făceam invers nu mai aveam ce să spun de bine despre slotul simplu. Și, cu toate astea, Max e în continuare destul de puțin cunoscut în timp ce predecesorul e foarte jucat. Oameni buni, e o singură diferență notabilă: câștigurile sunt de două ori mai mari aici!!! Grafica e mai bine lucrată, și aici ne oprim cu îmbunătățirile. Simbolurile, modul de joc, muzica… neschimbate. Berryburst e foarte tare, dar versiunea Max e net superioară din punct de vedere al valorii simbolurilor!

Simboluri

Aceleași patru fructe: zmeura, portocala, strugurii și lime-ul. Restul simbolurilor sunt din cărțile de joc: inima roșie, frunza și rombul.

Simbolul special e Wild-ul și înlocuiește orice, extinzându-se apoi pe toată coloana.

Cum câștigi la Berryburst Max

Formatul de Cluster Pays înseamnă că liniile de plată zboară pe geam. Nu mai există, nu mai contează pe ce coloană încep simbolurile. E suficient să ai 5 simboluri identice grupate, adiacente. Cu cât ai mai multe, cu atât încasezi mai bine. Maximul e la 15 zmeure – 10.000 de fise. La Berryburst-ul original, plata maximă era de 5.000.

Câștiguri mari ai datorită Wild-ului. Când apare se extinde pe toată coloana și apoi se fac plățile. Șanse foarte, foarte mari să încasezi bine – ai deja 3 simboluri identice în acea rolă. După plată, Wild-urile rămân pe locurile lor și se declanșează o re-rotire, unde vei câștiga din nou. Dacă apare un Wild și la re-rotire, rămân ambele coloane pline și se declanșează o re-rotire nouă. Și tot așa. Poți avea un panou de Wild-uri, care plătește la fel de bine ca zmeura. Wild-urile nu pot face parte dintr-un Cluster cu alte simboluri și, separat, din unul singur – al lor. Ele vor produce singure câștigul maxim doar dacă formează un ecran întreg.

👉Joacă BERRYBURST MAX la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BERRYBURST MAX poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.