Secret of the Stones

0

Secret of the Stones nu-ți spune care e secretul din Stonehenge, chiar dacă despre el e vorba. Dar îți spun eu care-i secretul câștigului la el…

Slot video: Secret of the Stones

Furnizor: NetEnt

Tema: Magie

Format: 5 linii – 3 coloane

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, Betano, Unibet, Superbet, Vlad Cazino, Fortuna, SportingBet, PublicWin, NetBet

Lumea e plină de mistere, doar că cel al pietrelor din Stonehenge e unul dintre alea la care nu cred că vom avea un răspuns prea curând. NetEnt merge în sudul Angliei și, în căutarea secretului rămâne doar cu un bătrân vrăjitor care vrea să nea bani la păcănele. Slotul e desenat bine și dă un sentiment de old-school, chiar dacă a fost făcut în 2019 (și apoi upgradat cu versiunea MAX, cu volatilitate mai mare). Pe mine nu m-a impresionat cu grafica, așa cum o fac multe jocuri, ci cu câștigurile. Când l-am jucat prima dată nu m-a atras, apoi l-am testat din nou pentru recenzie și iar eram destul de dezamăgită de el. Dacă nu voiam să-i scriu recenzie bine documentată probabil l-aș fi închis și nu aș mai fi intrat vreodată la el. Numai că am jucat mai departe și… am prins rotirile gratuite. Și suma de bani pe care o putem câștiga acolo e un argument suficient pentru a reveni la el. Vă recomand aparatul, chiar dacă la prima vedere n-o să vă cucerească.

Simboluri

Plățile bune vin de la pietrele cu animale: cerbul (miza x160), bufnița, taurul, lupul și șarpele. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e bătrânul și înlocuiește orice simbol, Scatter e copacul și dă 10 rotiri gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la Secret of the Stones

Cum ziceam mai sus, dacă nu ajungeam la rotirile gratuite nu aș mai fi jucat vreodată aparatul ăsta. Asta și pentru că nu am avut prea multe încasări în jocul obișnuit. Chiar dacă oferă două versiuni de joc: Classic și MAX. La Classic ai câștiguri mai dese dar mai mici, la MAX invers. Niciunul nu rupe norii, să știți. Dar recomand MAX pentru că acolo vin mai repede rotirile gratuite.

La rotirile gratuite iei banii cu sacul, pentru că-s niște mega câștiguri. La 3 simboluri Scatter în jocul obișnuit se activează cele 10 rotiri. Doar că nu mergi direct la ele, ci întâi pe un ecran separat unde ai 20 de pietre. În funcție de câte Scatter-uri ai avut, atâtea pietre poți alege. Ele îți vor da rotiri gratuite suplimentare, role întregi de Wild, multiplicatori sau Wild-uri suplimentare. Cel puțin 3 alegeri, cel mult 5. Suficiente și 3 (eu n-am avut niciodată mai multe) pentru profituri mari. Doar uită-te la poza de mai jos ca să vezi cum ar arăta. Ca să fie clar: acele coloane de Wild sunt prezente pe tot parcursul bonusului, nu doar pe o rotire. La fel și multiplicatorul sau Wild-urile suplimentare pe care le poți lua.

👉Joacă SECRET OF THE STONES la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SECRET OF THE STONES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.