The Nutcracker

0

The Nutcracker e un joc de aparate ce are ca subiect Spărgătorul de Nuci, spectacolul de balet cunoscut în toată lumea.

Slot video: The Nutcracker

Furnizor: ISoftBet

Tema: Crăciun

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoSuperbet, MaxbetPublicWin, NetBet

Eu recunosc că n-am fost vreodată la un spectacol de balet. Am fost invitată odată de colege și n-am vrut, și bine am făcut, că toate s-au plictisit și au plecat acasă la pauza dintre acte. Așa că nu știu prea multe despre baletul acesta, dar știu foarte bine partea muzicală scrisă de Ceaikovski care a stat la baza spectacolului. Apropo, vă recomand și spectacolul de la Sinteza Zilei. Căutați pe YouTube „Spărgătorul de Nuci Valentin Stan”. Sigur mai spectaculos decât baletul. Mi-e dor de domnul Stan și de dedicațiile lui… iar dacă am cititori născuți prin anii 80-90 atunci sunt șanse mari să țineți minte spectacolul făcut de el la domnul Gâdea.

Am pornit de la păcănele, am ridicat nivelul la Ceaikovski și l-am coborât apoi la Antena 3 și Mihai Gâdea. E ceva. Hai să-l ridicăm înapoi și să vorbim de jocuri de aparate. The Nutcracker e reușit, e bun pentru Crăciun, îmi place să-l joc în perioada asta – mai ales dacă-i și Singur Acasă pe ProTV. Are două bonusuri, rotiri gratuite, re-rotiri… destule moduri de câștig. Dați-i o șansă, dacă nu l-ați încercat deja. Eu îl știu de vreo 2 ani, când au început cazinourile de la noi să facă oferte și calendar de Crăciun, peste tot era inclus și slotul ăsta.

Simboluri

Regele șoarecilor e simbolul principal, plătește miza x25. Apoi sunt simboluri tematice: Clara (fetița care e și personajul principal din spectacol), trenulețul și ursulețul de pluș. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e spărgătorul de nuci și înlocuiește orice simbol, dar poate aduce și rotiri gratuite dacă apare stivuit pe coloana din mijloc. Zâna dulciurilor e Scatter și, atunci când apare de cel puțin 3 ori, dă și ea rotiri gratuite.

Cum câștigi la The Nutcracker

Regele șoarecilor și Clara sunt cele două simboluri importante care pot aduce câștiguri în modul obișnuit. Cu un ajutor mare de la Wild.

Câștiguri mari vin la cele două bonusuri. O să încep cu Nutcracker Gift Bonus & Free Spins, cel adus de simbolul Wild. Dacă Spărgătorul de nuci e stivuit pe coloana din mijloc se activează speciala lui. Intri într-un ecran separat și ai 4 cutii de cadouri. Fiecare îți dă un număr de rotiri gratuite: 5, 7, 8 sau 10. Alege cadoul și apoi afli câte rotiri ai. După ce știi numărul lor mergi la rundele gratis efective. Spărgătorul de nuci rămâne stivuit pe coloana din mijloc pe durata lor. Iar dacă ai un câștig, simbolurile de pe linia de plată rămân blocate pe spațiile lor și se declanșează re-rotiri. Re-rotirile continuă și fiecare nou simbol câștigător este și el blocat, iar în momentul în care nu mai apar simbolurile necesare ai încasat tot ce e pe ecran și mergi la următoarea rotire gratuită. Pe scurt, bonusul ăsta ne dă rotiri gratuite cu Wild stivuit pe coloană și re-rotiri atunci când avem linii câștigătoare.

Al doilea bonus e Fairy Free Spins și e adus de Zâna dulciurilor. Dacă ea apare de 3 ori pe ecran sunt declanșate 10 rotiri (dacă-s 4 zâne sunt 20 rotiri, iar maximul – la 5 zâne – e de 30 rotiri). Pot fi prelungite: în timpul rundelor bonus sunt valabile aceleași numere (deci 30 pentru 5 Scatter-uri, etc) PLUS 2 rotiri la 2 simboluri Scatter și o rotire la un simbol. Bonusul special din acest mod de joc e adus tot de Spărgătorul de nuci. Dacă ajunge stivuit pe coloana din mijloc acordă un multiplicator tuturor câștigurilor următoare. Pornești de la x1, și cu fiecare Nutcracker de pe mijloc valoarea lui crește. Maximul e de x10. Chiar dacă nu ajungi mai departe de x3 (doar dacă-ți redeclanșezi rotirile de X ori ai șanse), tot e suficient pentru sume mari.

👉Joacă THE NUTCRACKER la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE NUTCRACKER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.