Raging Reindeer

0

Raging Reindeer e un joc ca la aparate de Crăciun cu peste 4.000 linii de plată și câștiguri mari făcut de ISoftBet.

Slot video: Raging Reindeer

Furnizor: ISoftBet

Tema: Crăciun

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4096 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoSuperbet, MaxbetPublicWin, NetBet

Mie îmi plac în continuare jocurile All Ways, chiar dacă sunt un pic depășite și, în comparație cu cele Megaways, de arhaice. Sunt peste 4.000 linii de plată în jocurile de tipul ăsta, adică orice simboluri identice pe coloane alăturate (de la stânga la dreapta) aduc banii. Ca mod de joc, gândiți-vă la Buffalo Blitz sau la Epic Ape de la PlayTech, cele mai cunoscute păcănele All Ways.

Ca tematică, mă duce cu gândul la Santa vs Rudolf. Avem și aici un ren nervos și agresiv, iar spiritul Crăciunului e folosit într-un mod destul de comic.

Simboluri

Renul plătește miza x7,5 dacă apare pe toată linia de plată. Apoi avem iepurele, lupul, bufnița și câinele; simbolurile mici fiind cărțile de joc de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild apare doar pe coloanele 2-5 și înlocuiește orice simbol. Scatter e logoul jocului și dă între 8 și 50 de rotiri gratuite, în funcție de câte simboluri sunt pe ecran.

Cum câștigi la Raging Reindeer

La jocurile All Ways câștigi de multe ori, dar ai niște sume relativ mici. E normal să fie multe linii câștigătoare când ai 4.096 de posibilități. De asta sunt și valorile simbolurilor mai scăzute decât la alte păcănele.

Câștigurile mari ai la rotirile gratuite. 3 Scatter-uri îți aduc 8 rotiri, apoi numărul lor crește cu fiecare Scatter suplimentar de pe ecran (maximul e de 50 rotiri, la 6 Scatter-uri). Ele pot fi prelungite la infinit, ai nevoie de cel puțin 2 simboluri Scatter pe ecran în timpul lor pentru asta. Ce aduce jocul în plus, la bonus (sau Jingle Spins, cum le-au numit ei): renul plătește chiar dacă nu e pe coloane consecutive, deci îți va aduce bani și dacă e, de exemplu, pe coloanele 1-3-5-6. Al doilea lucru e Wild-ul care primește și multiplicator. Atunci când e pe o linie câștigătoare, Wild-ul aduce și un multiplicator de x2 sau x3.

👉Joacă RAGING REINDEER la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RAGING REINDEER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.