Fishin for Gold

0

Fishin for Gold, jocul de aparate de la ISoftBet e excelent pentru iarnă. Nu are tematică de Crăciun, dar mergem în Antarctica după aur și pinguini.

Slot video: Fishin for Gold

Furnizor: ISoftBet

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BetanoSuperbet, MaxbetPublicWin, NetBet

La pescuit cu pinguinii, după aur. E super drăguț acest Fishin for Gold de la ISoftBet. Nu-i de Crăciun, dar îl joc cu mare plăcere iarna. Urși polari, pinguini și peștișori aurii avem aici în drumul nostru către bani. Iar când ajungem la bonus vedem un leu care dârdâie de frig și încearcă, și el, să pescuiască. E original, e modern, și e loc de câștiguri mari la bonus.

Simboluri

Ursul polar are cel mai mare câștig: miza x40. Apoi vin pinguinul, găleata și gheata. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la J la A.

Simbolul special e peștișorul auriu Bonus, cu rol de Scatter. Apare de 3 ori, iei bonusul. Apare de 2, se contorizează la Bonus Chance. Din păcate, jocul NU are Wild decât la rotirile gratuite.

Cum câștigi la Fishin for Gold

O spun din prima, în jocul obișnuit câștigurile sunt destul de mici. Ursul polar și celelalte animale sunt bune pentru a ne ține… deasupra apei. Dar nu ne vor îmbogăți. Avantajul e că vine bonusul destul de des, și acolo e foarte bine.

Câștigurile mari sunt la rotirile gratuite. Când apar trei peștișori pe coloanele din mijloc mergem în modul de joc bonus. Acolo vedem ursul polar, pinguinul, morsa și leul… pescuind. Alegem personajul pe care pariem. Numărul de peștișori pescuiți de cel ales de noi va fi numărul de rotiri gratuite pe care le primim. În plus, animalele mai pescuiesc și simboluri din joc. Atunci când le prind, ele se transformă automat în Wild pe parcursul rundelor bonus și pot avea, pe lângă asta, și multiplicatori (x2, x3 sau x5).

După runda de pescuit ajungem, așadar, la rotirile gratuite. Eu am avut cam de fiecare dată între 9 și 12 rotiri cu cel puțin un simbol Wild. Maximul a fost de 15 rotiri, iar de câteva ori am prins două Wild-uri cu multiplicator x5. Evident, aceste Wild-uri aduc grămezile de bani, pentru că orice câștig – oricât de mic – devine uriaș când e înmulțit cu 5.

Rotirile gratuite pot fi prelungite, teoretic, la infinit. Practic, maximul de rotiri suplimentare este 4. Un simbol special apare doar în timpul lor: Gone Fishin. Este colectat în dreapta sus și, atunci când ai 3 astfel de simboluri, primești 2 rotiri extra.

O altă opțiune tare din joc e Bonus Chance-ul din dreapta sus, în jocul obișnuit. Dacă ai pe ecran doar 2 peștișori bonus, bonusmetrul crește. Când aduni suficient de multe (sau, altfel zic, când e suficient de verde) poți da click pe roată. Ai la dispoziție o singură rotire, care te va costa exact cât o rundă obișnuită. Dacă învârți roata și acul ajunge pe verde, ai câștigat bonusul. Dacă nu, bonusmetrul se resetează și pornește de la 0. Eu am luat bonusul și cu 4 spații verzi, dar am pățit și să-l ratez când era aproape jumătate verde. Ține doar de noroc.

👉Joacă FISHIN FOR GOLD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FISHIN FOR GOLD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.