Shining King Megaways

0

Shining King Megaways e făcut de ISoftBet, dar îl putem considera varianta cu sute de mii de linii de plată de la Shining Crown.

Slot video: Shining King Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Fructe

Format: 6 coloane – 2-8 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SuperbetPublicWin, Betano, NetBet

Dacă cei de la EGT sunt fraieri și continuă să facă variații la Burning Hot și la Super Hot, putem să-i acuzăm pe cei de la ISoftBet că au copiat Shining Crown-ul? Eu zic că nu. Că și eu aș prefera aparatul EGT în versiune Megaways, dar n-am văzut niciun semn din partea lor că iau în calcul și o… modernizare. Bine, la păcănele oricum toți fură de la ceilalți. Dacă un furnizor creează ceva nou și prinde, durează maxim 6 luni până când mai fac asta încă vreo 3-4. Cum e și cu Megaways, concept lansat (sper să nu greșesc) de ISoftBet prin Aztec Gold, pe care acum îl vedem la o grămadă de jocuri de la toți furnizorii. Până să facă asta și EGT-ul, nu mă supăr să văd de la ISB niciun Shining King, sau dacă vor face vreodată un Burning Shamrock Megaways sau altceva copiat… foarte bine.

Megaways înseamnă că numărul de rânduri și de linii de plată variază la fiecare rotire. Plățile se fac în modul „all ways”, nu există liniile clasice, ci orice simbol identic aflat pe coloane alăturate aduce banii. Iar liniile de plată variază de la câteva sute la câteva sute de mii. Fără ca valoarea de plată a unui simbol să se schimbe! Cu cât ai mai multe linii Megaways, cu atât încasezi mai mult. Alte opțiuni caracteristice acestor jocuri noi de aparate sunt cascadele de după câștig (simbolurile care plătesc dispar de pe ecran și vin unele noi), multiplicatorii sau linia suplimentară de deasupra ecranului. Multe au și posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite sau bonusul, dacă nu vrei să aștepți.

La Shining King avem posibilitatea să-l cumpărăm, pentru miza x75. Avem câștiguri în cascadă, avem multiplicatori, avem linia suplimentară, avem rotiri gratuite. Tot ce trebuie. Coroane, fructe, șeptari. Chiar tot. Sinceră să fiu, văzând cât de moderne sunt jocurile astea, nu m-aș fi așteptat la un joc cu fructe și șeptari Megaways. Dar uite că a apărut, și sigur vor mai fi, și e și bun.

Simboluri

Șeptarii plătesc miza x50 dacă apar de 6 ori. Restul simbolurilor sunt, în ordine: dolarii, steluțele, clopoțeii, pepenii, strugurii, prunele, portocalele, lămâile, cireșele.

Speciale sunt Scatter, Wild și Mystery. Scatter e coroana și dă rotiri gratuite. Wild-ul apare doar pe linia de deasupra rolelor și înlocuiește orice simbol obișnuit. Mystery apare oriunde pe ecran și se transformă în același simbol.

Cum câștigi la Shining King Megaways

Cu șeptarii și dolarii. Coroana aici te duce la speciale, nu te bazezi pe ea pentru câștiguri în modul obișnuit. Tracker-ul de sus (linia suplimentară) merge orizontal și poți vedea dacă se apropie Wild-ul sau alte simboluri de care ai nevoie pentru a-ți prelungi cascada. Fiecare câștig e urmat de căderea simbolurilor care au plătit, deci orice e bun aici, pentru că va crește banca. Mystery-ul se transformă, de cele mai multe ori, într-un simbol de care ai nevoie pentru câștig. Nu tot timpul, că așa ar fi fost doar un Wild suplimentar.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. Le poți cumpăra cu miza x75 prin… Crown Bet. Așa se cheamă. Mai vreți vreo dovadă că e un Shining Crown marca ISB? Dacă nu vrei să le cumperi și îți încerci norocul, ai nevoie de 4 coroane pentru 12 rotiri. Fiecare simbol în plus adaugă câte 5 rotiri, maximul cu care poți porni e 27. Le poți prelungi în timpul bonusului dacă ai cel puțin 3 coroane pe bara de sus.

Toate rotirile sunt cu multiplicator. Pornești de la x1, crești cu fiecare cascadă câștigătoare cu 1 și nu ai o limită maximă. Spre finalul lor ajungi să ai orice câștig înmulțit cu un număr mare.

👉Joacă SHINING KING MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SHINING KING MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.