Queen of Wonderland Megaways

0

Queen of Wonderland e un joc de aparate nou Megaways de la ISoftBet, inspirat din povestea Alice în Țara Minunilor.

Slot video: Queen of Wonderland Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Literatură

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SuperbetPublicWin, Betano, NetBet

Alice în Țara Minunilor e una dintre poveștile copilăriei mele. Sper că e și acum cititiă și apreciată de copii, e superbă. N-aveți idee cât m-am bucurat să văd că e un punct de interes și pentru furnizorii de păcănele și că au creat un joc după carte, dedicat Reginei. Apar toate personajele din Țara Minunilor, mai puțin Alice. Iar Regina devine un personaj pozitiv aici, pentru că ne umple de bani în noul joc Megaways.

Megaways înseamnă că numărul de rânduri și de linii de plată variază la fiecare rotire. Plățile se fac în modul „all ways”, nu există liniile clasice, ci orice simbol identic aflat pe coloane alăturate aduce banii. Iar liniile de plată variază de la câteva sute la câteva sute de mii. Fără ca valoarea de plată a unui simbol să se schimbe! Cu cât ai mai multe linii Megaways, cu atât încasezi mai mult. Alte opțiuni caracteristice acestor jocuri noi de aparate sunt cascadele de după câștig (simbolurile care plătesc dispar de pe ecran și vin unele noi), multiplicatorii sau linia suplimentară de deasupra ecranului. Multe au și posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite sau bonusul, dacă nu vrei să aștepți.

Queen of Hearts ne dă voie să cumpărăm speciala, fiind două bonusuri în joc. Ne dă rotiri gratuite, ne dă un bonus cash, are câștiguri în cascadă, are multiplicator și o opțiune excelentă: „Royal Guarantee”, care prelungește rotirile gratuite dacă nu câștigăm suficient.

Simboluri

Regina Roșie plătește cel mai mult: miza x25. Plăți mari și de la celelalte personaje din carte: Regele de Inimă Roșie, Pălărierul Nebun și Iepurele Alb. Mai mici sunt simbolurile cu cărți de joc (9-A).

Avem 4 simboluri speciale. Wild, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Mystery e Pisica din Cheshire și se transformă în același simbol. Scatter e lacătul din aur și dă 10-25 rotiri gratuite. Cash Respin e cartea de inimă roșie care aduce bonusul cash.

Cum câștigi la Queen of Wonderland Megaways

Orice câștig e bun, pentru că se declanșează cascada și poate continua la nesfârșit cu profit în aceeași rotire. Simbolurile Wild și Mystery alăturate celor mari ne asigură profitul. Mystery-ul, de cele mai multe ori, se transformă într-un simbol deja existent pe ecran pentru a mări încasările.

Câștiguri mari vom avea la cele două bonusuri. Primul e Cash Respin și e declanșat când apar pe ecran 5 simboluri cărți de joc. Simbolurile rămân pe ecran, restul dispar. Ai 3 re-rotiri, iar fiecare nouă carte de joc care apare în spațiile goale rămâne blocată și re-rotirile se resetează la 3. Valorile cărților pot fi între miza x2 și miza x10. La finalul re-rotirilor, toate cărțile sunt adunate și bonusul intră direct în contul tău.

Al doilea bonus e la rotiri gratuite. 3 simboluri Scatter în jocul obișnuit îți dau 10 rotiri, crescând cu 5 pentru fiecare. Maximul e de 25, dacă ai 6 Scatter-uri. Vorbesc de declanșarea lor, din ecranul normal, nu de continuare. Odată ajunși la ele, nu putem să le prelungim. Putem lua, însă, bonusul cash respin în timpul lor. Rotirile au un multiplicator care pornește de la x1 și crește cu 1 pentru fiecare câștig. Câștig, nu rundă. Poți avea 5 cascade într-o rundă, ceea ce va face ca la următoarea rotire să ai un multiplicator mai mare cu 5. Nu există o limită maximă a lui.

Preferatul meu la jocul ăsta e Royal Guarantee-ul. Garanția reginei că aici câștigăm bine. Dacă la finalul rotirilor gratuite nu avem un profit de cel puțin miza x10, primim 5 rotiri suplimentare. Eu sunt sătulă de nervii aduși de bonusurile unde nu încasez mai nimic, aș plăti în plus la orice joc doar să-mi dea opțiunea asta…

👉Joacă QUEEN OF WONDERLAND MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul QUEEN OF WONDERLAND MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.