Morgana Megaways

0

Morgana Megaways de la ISoftBet are opțiunea de a cumpăra speciala, ca să ajungi direct mai repede la bani. Magie pură.

Slot video: Morgana Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Magie

Format: 6 coloane – 2-7 linii

Linii de plată: 117.649 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SuperbetPublicWin, Betano, NetBet

Cred că ați auzit toți de Fata Morgana și de legenda ei. Ea era o vrăjitoare, cunoscută ca Morgan Le Fey, și fiica vitregă a Regelui Arthur. Legendele și scrierile despre ea variază. Unii o numesc protectoarea lui, alții o considerau o figură periculoasă și rea. Despre ea s-au scris sute de opere, e prezentă în foarte multe lucrări despre Anglia medievală, dar și sursă de inspirație pentru multe cărți de fantasy. Aici, Morgana e personajul principal al noului joc de aparate Megaways de la ISoftBet.

Megaways înseamnă că numărul de rânduri și de linii de plată variază la fiecare rotire. Plățile se fac în modul „all ways”, nu există liniile clasice, ci orice simbol identic aflat pe coloane alăturate aduce banii. Iar liniile de plată variază de la câteva sute la câteva sute de mii. Fără ca valoarea de plată a unui simbol să se schimbe! Cu cât ai mai multe linii Megaways, cu atât încasezi mai mult. Alte opțiuni caracteristice acestor jocuri noi de aparate sunt cascadele de după câștig (simbolurile care plătesc dispar de pe ecran și vin unele noi), multiplicatorii sau linia suplimentară de deasupra ecranului. Multe au și posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite sau bonusul, dacă nu vrei să aștepți.

Morgana Megaways e unul dintre cele la care putem să le cumpărăm. Funcția e Morgana Bet și ne costă miza x80. Ce nu-mi place aici e că nu avem cascadele după câștiguri. Ce ai luat la rotire e tot, iar la Megaways opțiunea mea preferată e aia. E un dezavantaj pentru plățile mici. Jocul compensează prin niște plăți colosale la rotirile gratuite.

Simboluri

Morgana plătește miza x50 dacă e pe toată linia de plată. Plăți bune și la ochi, dragon și diamant. Cele mici sunt la cărțile de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Mystery. Wild e W-ul, apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter e pocalul și dă între 10 și 30 rotiri gratuite. Mystery e diamantul verde și se transformă într-un simbol obișnuit.

Cum câștigi la Morgana Megaways

Eu am observat că sunt ceva mai rare câștigurile aici decât la alte jocuri Megaways, iar ce e foarte trist pentru mine e că nu avem cascade și re-rotiri. Profitul în jocul obișnuit nu e unul mare, chiar de multe ori încasăm sume sub miza, dar dacă apare Morgana atunci încasăm mult. Avem Wild-ul care înlocuiește orice, dar și Mystery-ul care se transformă în orice. De cele mai multe ori, simbolul Mystery va deveni unul deja prezent pe role, pentru a atrage un câștig. Nu tot timpul.

Avantajul e că la rotirile gratuite sunt mega câștiguri. Colosale. Le putem cumpăra pentru miza x80 sau le putem câștiga (mult mai greu) când apar cel puțin 3 Scatter-uri pe ecran. Primim între 10 și 30 rotiri. 10 la 3 simboluri, 30 la 6. Ele vor fi prelungite. Lângă ecran vei vedea un simbol pe care trebuie să îl aduni, pornind cu cel mai slab. De exemplu, la început trebuie să strângi 20 de nouari. Odată ce ai trecut acest prag, treci la următorul simbol. Iar fiecare trecere îți dă rotiri suplimentare, îți acordă un multiplicator și crește numărul minim de Megaways de pe role. Eu am ajuns la ochi cel mai departe (penultimul simbol din bonus). Acolo, orice câștig avea multiplicator x20 iar pe ecran aveam cel puțin 50.000 de linii Megaways. Chiar pot spune că la rotiri îmi doream mai mult să vină simbolurile necesare pentru a trece nivelul decât simbolurile mari pentru câștiguri. Dacă treci și de ochi și ajungi la Morgana, ai numărul maxim de linii pe ecran (117,649) garantat și multiplicator x500!

👉Joacă MORGANA MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MORGANA MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.