Book of Ra Deluxe

0

Ra e zeul la care se închină cel mai des Păcănica. Și la toți jucătorii de păcănele. Novomatic e unul dintre furnizorii de jocuri cu succes major și în săli, și în online; cu Book of Ra Deluxe fiind capul de afiș și la aparate, și într-un cazinou online.

Slot video: Book of Ra Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Cu mii de ani în urmă, egiptenii se închinau la Ra, Zeul Soareului. Acum, întreaga lume a văzut cel puțin odată imaginea exploratorului din acest slot video care a pornit în căutarea cărții lui. Book of Ra Deluxe nu e popular doar în sălile din România cu jocuri ca la aparate, ci e unul dintre cele mai atractive sloturi din toată lumea! Succesul acestui joc este la fel de mare și în offline, unde cei mai mulți jucători preferă versiunea Deluxe în detrimentul celei originale. Dacă ești obișnuit cu jocurile ca la aparate și vrei să joci de acasă, dar preferi ceva mai modern decât fructele EGT, soluția e Novomatic.

Simboluri

Book of Ra Deluxe are ca personaj principal exploratorul plecat în căutarea artefactelor antice egiptene, iar când acesta apare de 5 ori pe ecran, miza ta e înmulțită de 500 de ori! Alte simboluri cu cu câștiguri bune sunt cele egiptene: faraonul și artefactele; în timp ce cărțile de joc ( 10 – A ) completează ecranul.

Simbolul special este cartea lui Ra, care are dublu rol în joc: Wild și Scatter. Ca Wild, înlocuiește orice simbol; iar ca Scatter, atunci când apare de cel puțin 3 ori, declanșează 10 runde gratuite.

Cum câștigi

Book of Ra Deluxe are doar 10 linii de plată (poți seta să joci cu mai puține), iar câștigurile la mâini simple nu sunt uriașe. Cel maxim, în afara rundelor gratuite, este de 500x miza.

Dublajul, în schimb, duce la mega câștiguri. Ca la toate păcănelele clasice, Book of Ra Deluxe are opțiunea de dublaj la fiecare rundă câștigătoare. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Alte câștiguri mari am scos la rundele gratuite, unde ai și un simbol expandabil special, care îți umple două coloane și aduce, la fiecare mână când apare, de cel puțin 5 ori miza ta.

👉Joacă BOOK OF RA DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOK OF RA Deluxe poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.