Fruit Shop

0

Fructe, fructe, fructe. Cred că în România sunt mai multe păcănele cu fructe decât prăjituri. E normal, sunt preferatele tuturor. Jocurile de aparate cu fructe au fost primele din România și au rămas la fel de jucate și în cazinouri online. Și nu sunt doar de la EGT și Novomatic, furnizorii clasici de păcănele. NetEnt, probabil cel mai important producător de sloturi online moderne, are foarte multe jocuri cu fructe.

Slot video: Fruit Shop

Furnizor: NetEnt

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, SportingBet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Am zis de mai multe ori că NetEnt e opusul EGT sau Novomatic, pentru că în permanență a venit cu sloturi video noi, cu opțiuni de bonus unice, cu grafică de top la fiecare joc. Asta nu înseamnă că NetEnt nu a făcut și jocuri cu fructe. Fruit Shop este unul dintre cele mai populare sloturi video făcute de ei.

Jocul combină, cu foarte mult succes, stilul jocurilor ca la aparate cu fructe cu modernismul celor de la NetEnt. Are multiplicatori, Wild-uri, rotiri gratuite ce pot merge la infinit și niște câștiguri destul de bune. Mi se pare un joc cu fructe excelent pentru cei obișnuiți cu sălile de jocuri care acum joacă la aparate online.

Simboluri

Cireșe, prune, lămâi, portocale și pepeni. 5 fructe care sunt în categoria simbolurilor importante, în această ordine. Aduc și bani mai mulți, dar și rotiri gratuite. Cireșele plătesc cel mai bine: 5 cireșe înseamnă miza de 2.000 de ori și 5 runde gratuite! Simbolurile slabe sunt cărțile de joc, de la 10 la A.

Simbolul special este logoul jocului, Fruit Shop, cu rol de Wild și de multiplicator. El înlocuiește orice simbol și, pe linia lui, câștigurile se dublează.

Cum câștigi

Cu fructe, și, fiind un joc NetEnt cu Wild-uri, câștigi des. În plus, aproape fiecare rotire câștigătoare îți dă și runde gratuite. E greu să ieși pe minus în rundele simple, iar în cele gratuite e greu să nu iei bani.

Mega câștigurile vin după rundele gratuite, care pot merge la infinit. Și am pățit de multe ori să ajung la câteva zeci de rotiri gratuite, în care mai ai și multiplicatorul. Am zis că simbolul special dublează câștigul dacă e pe linia câștigătoare… doar că în rundele gratuite, câștigul e înmulțit cu 4, nu cu 2.

 

👉Joacă FRUIT SHOP la MAXBET și primești Bonus de 100% până la 1800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FRUIT SHOP poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.