Twin Spin

0

La Twin Spin câștig, dar nu am cum să nu invidiez slotul ăsta. Întotdeauna mi-am dorit o soră geamănă. Păcănica și Păcănela, nu ne-ar fi stat bine? Twin Spin are coloane gemene, de aici îi vine și numele. E o specială foarte rară în sloturile video, iar în majoritatea apare doar în rundele bonus, nu în fiecare rotire.

Slot video: Twin Spin

Furnizor: NetEnt

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243
Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, SportingBet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Twin Spin e unul dintre jocurile old school care nu sunt foarte cunoscute în România. Cum la noi sunt fructele în topul preferințelor la jocurile ca la aparate, la americani sau în vestul Europei, principala temă o reprezintă diamantele. Twin Spin e unul dintre sloturile NetEnt simpliste, minimaliste, cu multe nuanțe retro, pentru jucătorii vechi de păcănele din Occident.

Speciala cu coloane gemene e garanția banilor. În momentul în care o coloană se dublează către cea de lângă, șansele ca tu să iei banii cresc serios. Dar nu se limitează la două. Coloanele gemene pot deveni tripleți, cvadrupleți sau chiar cvintupleți! 5 coloane identice, unde mai găsești așa ceva? A, încă un lucru. Cu excepția sloturilor cu muzică, precum Guns N Roses sau Jimi Hendrix, nu îmi amintesc vreun slot video cu o coloană sonoră mai bună.

Simboluri

Diamantul e cel mai bun și, dacă apare de 5 ori, îți dă miza de 1,000 de ori. Urmează șeptarii, BAR-ul, clopoțeii și cireșele; iar simbolurile cu plăți mai mici sunt cărțile de joc: 9 – A.

Simbolul special este WILD-ul, care înlocuiește orice simbol din joc.

Cum câștigi

Cu diamante, șeptari sau cu BAR. Acolo vin cei mai mulți bani. Faptul că ai coloane gemene dar și Wild în joc înseamnă și că vei câștiga des. Mai ales dacă ele apar pe primele două, de unde încep și liniile de plată.

Mega câștigurile depind de extinderea coloanelor gemene pe cel puțin 3 role. Jocul nu are opțiunea de dublaj, nu are rotiri gratuite și nici multiplicatori. Astfel, câștigurile nu vor fi uriașe decât dacă ai norocul ca gemenele să se extindă pe 3, 4 sau chiar 5 role. Iar când ajung la 5, te umpli de bani. Eu încă nu am avut norocul ăsta, dar am prins de câteva ori 4 gemene.

Twin Spin e printre preferatele mele. Sinceră să fiu, vă recomand jocul ăsta pentru relaxare, nu pentru buzunare pline. Vin și câștiguri mari, da, dar nu sunt foarte dese. Însă dacă bagi 500 lei la Twin Spin poți să te joci o oră și să nu pierzi nimic. Dacă am o zi proastă și vreau doar să mă relaxez, și n-am chef să joc demo, de obicei intru aici. Un mare plus e și muzica foarte plăcută.

👉Joacă TWIN SPIN la MAXBET și primești Bonus de 100% până la 1800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TWIN SPIN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.