Fruits n Fire

0

Jocurile cu fructe sunt pe înțelesul tuturor, și le știm toți chiar de la începutul sălilor de jocuri din România. Fruits n Fire e din această categorie; chiar dacă e făcut de Synot, dă impresia unui slot EGT. Fructe, dublaje, Wild-uri, simboluri puține, câteva linii de plată.

 

Slot video: Fruits n Fire

Furnizor: Synot

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, Fortuna, Superbet

mega castig fruits n fire

Fruits n Fire e un joc făcut recent de Synot dar care merge la baza păcănelelor. Back to basics. Are numărul minim de linii de plată, simboluri puține, fructe și dublaje. Furnizorul a venit și cu opțiunile de Wild și Scatter, plus un Extra Scatter care apare doar pe coloanele impare, dar de data asta chiar dă impresia de joc retro de aparate, fără prea multe elemente ale sloturilor online din era noastră. Asta îl face un joc ideal pentru cei care sunt obișnuiți cu jocurile din săli sau pentru începătorii păcănelelor.

Simboluri

Te-ai obișnuit deja, e joc cu fructe deci te umpli de bani cu șeptarii roșii. Cinci șeptari înseamnă miza de 500 de ori. Mai ai clopoței, pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Extra Scatter. Wild-ul înlocuiește orice simbol și apare doar pe coloanele din mijloc. Scatter-ul e steaua aurie iar Extra Scatter-ul e steaua aurie cu sigla jocului, apare doar pe coloanele 1, 3 și 5 și îți dă miza de 30 de ori.

Cum câștigi la Fruits n Fire

E un alt joc cu foarte puține linii de plată și cu puține simboluri, așa că o să câștigi rar, dar bine. Pentru 500 de lei la cinci șeptari e nevoie de o miză de 5 lei pe rundă. Sunt doar liniile orizontale, V și A, minimul liniilor de plată.

Mega câștigurile vin șeptari, unde poți lua de 500 de ori miza. Ai și un Wild în joc, expandabil când poate face linia câștigătoare, ceea ce crește șansele de profit la Fruits n Fire de la Synot.

Apoi vin dublajele. După fiecare linie câștigătoare, ai de ales: încasezi sau încerci să dublezi suma (cu riscul de a pierde tot). Alege culoarea asului care se va întoarce și, dacă o nimerești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut tot din acea rundă. Ai grijă aici și nu te lăcomi. Cel mai enervat la jocurile cu dublaj e să vezi că nu încasezi deloc pentru că pierzi tot timpul la ultimul dublaj. Așa că, nu uita să și bagi în casă. Dacă suma pe care o iei pe rotirea obișnuită e bună, ia banii. Eu dublez de fiecare dată când am simboluri cu câștig mic, pe cele mari prefer să le bag în casă.

Noutatea de la sloturile Synot e opțiunea de înjumătățire la dublaje. Poți alege să încasezi jumătate din profit și să dai gamble cu cealaltă jumătate. Destul de utilă, mai ales când ai câștiguri bune și nu vrei să pierzi tot.

Încă un lucru, ai și Joker la dublaje, unde e corect indiferent de ce culoare alegi.

dublaje synot fruits n fire

👉Joacă FRUITS N FIRE la PUBLICWIN și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere + până la 500 de rotiri GRATUITE 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FRUITS N FIRE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
SUPERBET
1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.