Vikings

0

Panou Vikings - NetEnt

Vikings a fost un serial super bun (abia aștept să apară sequel-ul!), iar slotul video e pe măsură. NetEnt a făcut o treabă incredibilă aici, făcând din Vikings un joc cu câștiguri uriașe și cu tot ce îi trebuie unui slot modern.

 

Slot video: Vikings

Furnizor: NetEnt

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (78,125 la Raid Spins)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

Eu nu știu vreun joc de aparate mai complex decât Vikings. Poate există unele cu bonusuri mai bune, poate sunt unele cu coloana sonoră superioară; dar dacă adunăm toate lucrurile unui slot video, cred că Vikings le depășește pe toate.

Când intri în joc ai o introducere genială, un clip de un minut pe care merită să îl vezi măcar odată. Muzica e la fel de bună, exact în zona serialului. Personajele principale sunt cele mai importante din joc. Iar bonusuri sunt foarte, foarte multe. Iar plățile se fac All Ways. Fără liniile clasice, trebuie doar ca simbolurile să fie pe coloane alăturate. Mai mult, când ajungi la Raid Spins ai 78,125 de linii de plată și un ecran cu 7 coloane și 5 linii!

Simboluri

Simboluri Vikings - NetEnt

V-ul din logoul Vikings este cel mai bun, cu miza x50 când apare de 5 ori. Apoi sunt personajele principale din serial: Ragnar, Lagertha, Bjorn și Floki; fiecare cu un câștig de miză x20. Restul simbolurilor sunt cărți de joc ( 10 – A ), desenate în tema serialului, ca niște scuturi cu sânge pe ele.

Simbolurile speciale sunt scutul Raid Spins și vikingii. Raid Spins apare doar pe ultimele 3 coloane și, când ai 3, primești 7 Raid Spins. Cele 4 personaje din serial pot apărea și în modul stivuit (ocupând toată coloana), iar acolo se activează alte bonusuri. Detaliem tot mai jos.

Cum câștigi la Vikings

Cu logoul serialului și cu vikingii. Jocul nu are Wild-uri, dar funcția All Ways și cele 4 posibilități de bonus sunt suficiente pentru a câștiga bine. Hotspot-ul și Shield Wall-ul vin cam la 10-15 rotiri, așa că nu te îngrijora dacă vezi plăți mici la rotirile obișnuite. Vei ajunge sigur pe plus.

Mega câștigurile sunt la bonusuri. Să le luăm pe rând.

Raid Spins – e cel mai simplu. Când ai 3 scuturi „Raid Spins” pe ultimele 3 coloane primești 7 astfel de rotiri. Atenție, ele nu sunt gratuite. În timpul lor, formatul jocului se schimbă: ajungi la 7 coloane x 5 linii, iar funcția All Ways rămâne și ai 78,125 linii de plată! Plățile cresc și ele, iar dacă în timpul lor ai 7 simboluri cu logoul Vikings, primești de 70 de ori miza. În plus, 3 Hotspot-uri, nu doar unul (așa cum e în jocul obișnuit).

Super Mega Castig la Vikings

Hotspot – e coloana din mijloc. Spuneam despre simbolurile speciale că pot fi vikingi complet stivuiți, care să ocupe 3 linii. Dacă un astfel de simbol apare pe coloana din mijloc, de Hotspot, toți ceilalți vikingi de pe ecran sunt transformați în personajul aflat pe Hotspot.

În timpul celor 7 Raid Spins, Hotspot-ul se extinde. Acolo ocupă coloanele 3, 4 și 5, cu liniile din mijloc. Bonusul rămâne același: un viking stivuit în hotspot va transforma toți ceilalți vikingi în simbolul lui.

Vikings - Hotspot Raid Spins

Scatter Pays – e o extindere a bonusului Hotspot. După ce toate personajele sunt transformate în vikingul stivuit, se calculează câștigul în funcție de numărul total de simboluri identice. Maximul pe care îl poți câștiga aici e 200,000 x miza, dacă ai același simbol de 27 de ori (asta în timpul Raid Spins). În timpul jocului obișnuit, maximul e de 4,860 x miza, dacă ecranul e plin de vikingul tău. Nu se mai ține cont de poziționarea lor, deci nu e obligatoriu să fie pe coloane alăturate, exact ca la Scatter-uri.

Scatter Pays la Vikings - NetEnt

Shield Wall – ultimul bonus din joc, poate fi activat în orice moment – atât la jocul obișnuit cât și la Raid Spins. Un zid de scuturi apare pe ecran, iar în spatele lor e un simbol misterios. Când scuturile sunt date la o parte, vei afla și ce simbol ascundeau (toate ascund același simbol!), iar apoi vei avea un câștig mare. Shield Wall poate fi activat pe întreg ecranul sau doar pe o parte a lui, dar, indiferent de unde se află, câștigul va fi bun.

Bonus Vikings - Shield Wall

👉Joacă VIKINGS la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul VIKINGS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.