Twin Spin Deluxe

0

Panou Twin Spin Deluxe

Twin Spin Deluxe e un joc de aparate rar, care nu folosește linii de plată, ci formula Cluster Pays. Practic, plătește în funcție de cât de des apare un simbol pe ecran, nu de locurile în care se află. Mii de posibilități de câștig aici.

 

Slot video: Twin Spin Deluxe

Furnizor: NetEnt

Tema: Diamante

Format: 6 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

twin spin deluxe - super mega castig

NetEnt duce la un alt nivel unul dintre sloturile clasice, legendare: Twin Spin. Prin acest upgrade se păstrează funcția de coloane gemene, dar este mărit considerabil numărul de coloane și de linii (de la 5×3 ajungem la 6×5). În plus, nu mai există linii de plată aici, ci modul Cluster Pays (îl voi detalia mai jos, la „cum câștigi”).

Jocurile cu diamante sunt, în vestul Europei, ce sunt cele cu fructe în România. Twin Spin e o legendă a aparatelor și unul cunoscut de aproape toți jucătorii de păcănele, dar care în România încă are loc de creștere și e jucat doar în cazinouri online. NetEnt mizează foarte mult pe acest stil: diamante, grafică ultra-modernă, o coloană sonoră foarte lucrată și tipuri diferite de bonus la fiecare joc. Dacă la clasicele EGT și Novomatic știi la ce să te aștepți din prima, pentru că păstrează formula, NetEnt te va surprinde de fiecare dată.

Simboluri

Simboluri Twin Spin Deluxe

Diamantul e cel mai bun și, când e pe tot ecranul, iei miza de 10.000 de ori! Urmează șeptarii, BAR-ul, clopoțeii, cireșele și cărțile de joc (J – A).

Twin Spin Deluxe NU are simboluri speciale.

Cum câștigi la Twin Spin Deluxe

Câștigi cel mai bine cu diamante, șeptari sau cu BAR. Coloanele gemene îți măresc șansele de câștig la fiecare rundă.

Nu ai Wild, nu ai rotiri gratuite, nu ai multiplicatori. Singurul tip de „bonus” al jocului este funcția de coloane gemene. Dar modalitatea plăților e ieșită din comun, hai să vorbim despre ea.

Cum câștigi la Cluster Pays: spuneam că nu există linii de plată aici. Cel mai apropiat de „Cluster Pays” e modul de joc „All Ways”, în care nu se ține cont de linii și câștigi tot după numărul de simboluri identice de pe ecran.

La Cluster Pays câștigurile vin în funcție de numărul simbolurilor identice ADIACENTE de pe ecran. Pentru a forma un „Cluster” e necesar ca simbolurile sa fie alăturate, fie orizontal sau vertical, și să fie de cel puțin 9 ori pe ecran. Nu uitați, în total sunt 30 de spații pe ecran, așa că nu e greu să fie 9 identice. Jocurile clasice (5×3) au 15 spații, deci dacă păstrăm proporțiile, ar fi nevoie de 4,5 simboluri identice acolo. Parcă nu mai e greu, nu?

cluster pays twin spin deluxe

Așadar, poți câștiga cu orice simbol fără să trebuiască să fie aflat pe primele coloane. Cu cât apare mai des, cu atât plata e mai mare. De exemplu, 30 de diamante îți dau 10,000 x miza; în timp ce 9 diamante plătesc miza x 50.

Te va ajuta să câștigi funcția de coloane gemene. La începutul fiecărei rotiri, cel puțin două coloane (alese la întâmplare) vor avea exact aceleași simboluri. Repet, cel puțin două. Deci poți avea, la o rotire, chiar și 3, 4, 5 sau (extrem de rar) toate coloanele identice. Așa poți ajunge la câștiguri foarte mari cu Twin Spin Deluxe, chiar dacă nu există bonusuri, rotiri gratuite sau alți multiplicatori. Vei câștiga bine.

castig mare twin spin deluxe

👉Joacă TWIN SPIN DELUXE la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TWIN SPIN DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.