Strolling Staxx

0

Panou Strolling Staxx NetEnt

Chiar dacă cele mai cunoscute ale NetEnt sunt inspirate din divertisment sau se bazează pe acțiune, furnizorul nu le poate ignora pe cele mai populare păcănele: jocurile cu fructe.

 

Slot video: Strolling Staxx: Cubic Fruits

Furnizor: NetEnt

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

Castig mare Strolling Staxx - NetEnt

Fructele EGT-ului sunt cele mai căutate în piața de păcănele. Taraba NetEnt-ului are doar câteva. Foarte bune, dar puțină lume ajunge la ele. Fruit Shop e un exemplu bun de joc cu fructe făcut de NetEnt, de mare succes. Strolling Staxx e printre sloturile lor recente cu care încearcă să atragă și fanii jocurilor cu fructe.

Strolling Staxx nu are rotiri gratuite sau multiplicatori, dar vine cu câteva bonusuri bune. Opțiunea de Bonus Bet poate fi activată și aici. Rotirile Gratuite sunt înlocuite de re-rotiri. După atâția ani de păcănele cu fructe cu dublaje și șeptari, e greu să te obișnuiești cu un alt stil de joc. Dar nu imposibil. Strolling Staxx te va prinde.

Simboluri

Simboluri Strolling Staxx

Pepenele este simbolul cel mai bun, cu un câștig de miza x 500 când apare pe toată linia de plată. Urmează căpșuni, lămâi, cireșe și prune; iar restul simbolurilor sunt cărți de joc ( J – A ).

Simbolul special este W-ul cu rol de Wild. Ca plăți e la fel de bun ca pepenele, dar dacă nu apare de 3 ori pe linia de plată pentru a forma un profit va înlocui orice simbol.

Cum câștigi la Strolling Staxx

Sunt doar 10 linii de plată, fiind un joc foarte simplist pentru NetEnt. Câștigurile vor fi mai rare, dar mult mai mari. Regula de bază NetEnt e valabilă și aici: câștiguri care te țin pe linia de plutire în jocul obișnuit; mega câștiguri în bonusuri.

Câștiguri mari poți avea la re-rotiri și cu simbolurile Colossal. Re-rotirile vin atunci când un simbol ocupă o coloană întreagă. Toate se mută apoi cu o coloană spre stânga, declanșând re-rotiri până când iese din ecran. Simbolul Colossal este unul obișnuit care poate ocupa 2 sau 3 coloane întregi, declanșând și el re-rotirile.

Opțiunea de Bonus Bet poate fi activată și aici. Pentru 15 fise (în loc de 10) îți crești șansele de apariție a simbolurilor Colossal printr-un Extra Chance: când ai simbolurile stivuite, înainte de re-rotire, ai șansa unui Colossal pe lângă un simbol care deja ocupă o coloană.

👉Joacă STROLLING STAXX la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul STROLLING STAXX poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.