Pirate from the East

0

Panou NetEnt - Pirate from the East

Uitați de Jack Sparrow, aici găsiți cel mai tare pirat. Cufărul plin de aur e cel pe care-l căutăm aici, iar piratul asiatic vine să ne ajute.

 

Slot video: Pirate from the East

Furnizor: NetEnt

Tema: Epice / Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 15

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

 

Un joc ca la aparate direct de pe nava piraților. Foarte simplu pentru stilul celor de la NetEnt, și din punct de vedere al graficii dar și al bonusurilor, așa că poate fi apreciat și de păcănitorii care preferă jocurile minimaliste din săli.

Piratul, un tânar japonez, are tot ce-i trebuie pe navă: o colegă care știe să tragă cu arma, sticle de sake, arme și foarte, foarte mult aur. Treaba noastră e să descărcăm aurul de pe navă.

Simboluri

Simboluri Pirate from the East

Cufărul plin cu aur plătește miza de 2.000 de ori când apare pe toată linia. Alte simboluri tematice sunt nava piraților, armele, busola și sticla de sake. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt cei doi pirați. Băiatul este Wild-Multiplicator și înlocuiește orice simbol, adăugând și un multiplicator x3 pe liniile de plată din care face parte. Fata e Scatter și poate da până la 28 de rotiri gratuite; trebuie doar să apară de 3 ori pe ecran.

Cum câștigi la Pirate from the East

Te poți îmbogăți și în afara rundelor gratuite. Comoara și nava sunt foarte valoroase. Ajutate de Wild-ul care vine la pachet cu un multiplicator x3, ele te pot umple de bani.

Câștiguri și mai mari vei avea în timpul rotirilor gratuite. 3 fete-pirat le declanșează; iar pentru fiecare nou Scatter în timpul lor vei primi o rotire suplimentară. Poți alege numărul rotirilor și valoarea multiplicatorului, însă sunt invers proporționale. Pentru 3 Scatter-uri, opțiunile sunt: 9 rotiri cu multiplicator x5; 15 rotiri cu multiplicator x3 și 22 rotiri cu multiplicator x2. Personal, aleg varianta cu mai multe rotiri la orice joc îmi dă această alegere. Am pățit-o de prea multe ori să am mega-multiplicatori și să am ghinion în rundele gratuite și să câștig doar 1-2 mâini, așa că prefer multiplicatori mai mici dar runde suficiente cât să fiu sigură că bag banii în casă. Puteți alege și varianta cu mai puține, pentru că fiecare Scatter îți dă o rotire în plus.

rotiri gratuite netent - Pirate from the East

👉Joacă PIRATE FROM THE EAST la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PIRATE FROM THE EAST poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.