Ozzy Osbourne

0

Panou Ozzy Osbourne NetEnt

Singurul lucru care m-a surprins când am văzut că apare un joc de aparate cu Ozzy Osbourne a fost că nu exista până atunci. La câte a făcut Ozzy, să fie imagine de păcănele nici nu prinde top 10-ul nebuniilor 😊.

 

Slot video: Ozzy Osbourne

Furnizor: NetEnt

Tema: Muzică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

Slotul Ozzy Osbourne e după chipul și asemănarea artistului. Plin de simboluri întunecate, cum ar fi corbi sau cranii; cu grafică și soundtrack în nota lui. Practic, Ozzy Osbourne confirmă vorba clasică din popor că „păcănelele e Satana”. Și pe cealaltă vorbă veche, că banul e ochiul dracului. Pentru că și aici ai de unde lua bani.

NetEnt e specialistul aparatelor inspirate din divertisment – fie că e vorba de filme, seriale sau de muzică. Fiecare astfel de slot e bine lucrat și respectă îndreaproape toate lucrurile care au făcut ca filmul / serialul / artistul după care e făcut jocul să fie extrem de apreciat. Iar aici, fiind vorba de Prințul Întunericului, nu s-au temut deloc să meargă în zone mai puțin luminate.

Simboluri

Simboluri slot Ozzy Osbourne NetEnt

Patru imagini ale lui Ozzy Osbourne sunt cele mai bune simboluri din joc. Cea cu el pe roșu plătește miza de 1.000 de ori dacă apare pe toată linia de plată; iar restul sunt, în ordine, imagini cu el în galben, verde și albastru. Nu există cărți de joc aici sau alte simboluri „de umplutură”. Cele care plătesc mai puțin sunt tot tematice: un corb, un craniu, o cruce și un trandafir.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul este un liliac și înlocuiește orice simbol, Scatter-ul este un tren și poate declanșa o re-rotire sau rotiri gratuite.

Cum câștigi la Ozzy Osbourne

La fel ca la majoritatea sloturilor NetEnt, ai câștiguri care doar te țin pe linia de plutire în modul obișnuit, însă o multitudine de bonusuri disponibile care pot umple banca.

Bonus Bet poate fi activat din dreapta jos. Odată activat, miza se dublează, dar crește numărul de rotiri gratuite pe care le poți câștiga; multiplicatorii sunt mai mari iar specialele vin mai des. Eu prefer să joc cu Bonus Bet activat. Chiar dacă miza e mai mare, am șanse mai mari la bonusuri și la câștiguri dese și consistente.

Re-rotiri și rotiri gratuite pot fi câștigate cu Scatter-ul. Simbolul apare doar pe coloanele 1, 3 și 5. Când apare de 2 ori, o re-rotire este declanșată. Dacă apare de 3 ori, primești rotiri gratuite (5 dacă e activat Bonus Bet, 4 dacă nu).

Castig rotiri gratuite NetEnt - Ozzy Osbourne

Symbol Charge Up este principalul bonus din timpul re-rotirilor sau al rotirilor gratuite. La începutul fiecărei astfel de rotiri se stabilește un simbol care beneficiază de bonus și bonusul aferent. Symbol Spinner e în căsuța din stânga sus, iar simbolul care apare în el devine specialul rotirii. În dreapta sus apare bonusul, în căsuța Feature Spinner. În timpul rotirilor gratuite, charge up-urile rămân active pe toată durata lor. Deci dacă prinzi un Wild din prima rundă, el va rămâne wild și pentru următoarele.

Patru bonusuri sunt posibile la Symbol Charge Up: coin win (pentru fiecare simbol cu acest bonus ești plătit direct); multiplicator (x2 sau x3 la jocul simplu, x5 sau x7 la Bonus Bet); Wild (simbolul selectat se transformă în orice simbol poate crea o linie de câștig) sau Upgrade (simbolul se transformă în cel mai apropiat simbol cu valoare superioară. De exemplu, craniul în corb sau corbul în primul Ozzy).

Dintre ele, la coin win se câștigă de fiecare dată, plățile acolo sunt în funcție de numărul de simboluri. Upgrade și Wild sunt foarte bune și au un rezultat similar – îți pot umple ecranul de un simbol câștigător. Multiplicatorul e imprevizibil. Poți câștiga foarte mult la el sau poți să nu câștigi deloc, dacă simbolurile cu multiplicator nu apar unde trebuie.

👉Joacă OZZY OSBOURNE la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul OZZY OSBOURNE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.