Archangels Salvation

0

Panou Archangels Salvation NetEnt

E nevoie de ceva tupeu ca să faci un joc de aparate cu îngeri și demoni. Asta a făcut NetEnt cu Archangels Salvation. Un joc cu temă… biblică, cu Rai și Iad, îngeri și demoni. Singura mea dezamăgire e că au folosit o femeie pentru înger și un bărbat pentru demon. Voiam o brunetă demonică, să pot spune că-s eu.

 

Slot video: Archangels Salvation

Furnizor: NetEnt

Tema: Epice

Format: 6 coloane – 12 linii

Linii de plată: 100

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Vlad Cazino, UnibetBetano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet

Nu există furnizor de sloturi video care să exploreze atât de multe posibilități și domenii ca NetEnt. Și, ca de fiecare dată, ideea e dusă până la capăt, all-in. Nu e doar o temă aleasă pentru 2-3 simboluri și titlul aparatului.

La Archangels Salvation avem o blondă ca îngeraș într-o parte a ecranului și un demon în cealaltă. Toate simbolurile semnifică aceeași luptă între bine și rău. Modurile bonus ale jocului se numesc… „Funcția Heaven” și „Funcția Hell”. Înțelegeți ideea. Acum, Archangels Salvation nu e un joc unic doar datorită temei abordate. Formatul e de 6 coloane și… 12 linii. E un joc vertical, eu n-am mai văzut asta până la el. Simbolurile sunt mici, dar există și unele stivuite de 10-11 linii pe o coloană. Sau altele pătrate, de 2×2.

Simboluri

Îngerul și demonul sunt principalele simboluri, ele fiind și stivuite. Fiecare are un câștig de 150 x miza dacă apare pe întreaga linie de plată. Mai sunt 4 simboluri tematice – un cap de înger (cred), un cap de leu, o gură de demon și un craniu; iar restul sunt simbolurile cărților de joc.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul este un leu auriu și ocupă 4 pătrate (2×2) pe ecran; înlocuind orice simbol din joc. Scatter-ul este un „S” și declanșează 10 runde gratuite când apare de 3 ori. Maximul de runde pe care le poți primi e 25, când ai 6 simboluri „S”.

Cum câștigi la Archangels Salvation

Cu simbolurile principale ale jocului – îngerul și demonul – dar ești ajutat de Wild și de tendința simbolurilor de a veni stivuite. Sunt 100 de linii de plată, deci multe șanse de câștig.

castig mare netent - Archangels Salvation

Ca la orice joc NetEnt, câștigurile mari vin la bonusurile jocului. Primele și ultimele 2 rânduri formează zonele fierbinți ale jocului. Prin ele se activează cele două bonusuri: atunci când simbolul Wild 2×2 ajunge pe o zonă fierbinte.

Dacă Wild-ul e în zona fierbinte de sus, se activează Funcția Heaven. Dacă Wild-ul e integral în zona fierbinte, primești 4 Wild-uri stivuite. Dacă e doar parțial, vei avea două Wild-uri stivuite. Deci 8 sau 16 Wild-uri pe ecran.

Funcția Hell pornește dacă Wild-ul ajunge în zona fierbinte de jos. Și aici, numărul de Wild-uri pe care le vei primi depinde de Wild – dacă e în totalitate sau doar pe jumătate în cele două rânduri din zona fierbinte. Vei primi tot 8 sau 16 Wild-uri, doar că ele vor fi la întâmplare pe ecran, nu stivuite pe aceeași coloană.

Ambele funcții pot fi reactivate până la un ecran plin de Wild-uri. Ca exemplu: ai un Wild sus și se activează Heaven. Primești 16 Wild-uri pe ecran, câte 4 stivuite. Dacă se nimeresc Wild-uri în zona fierbinte de jos, se activează și funcția hell, iar tu primești alte Wild-uri. Care, la rândul lor, pot ajunge în zona fierbinte de sus. Și tot așa. Wild după wild, funcție după funcție, până la un ecran și un cont plin.

Bonus NetEnt Archangels Salvation

👉Joacă ARCHANGELS SALVATION la Vlad Cazino și primești Bonus de 100% până la 999 de Lei și 101 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul ARCHANGELS SALVATION poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.