Kashmir Gold

0

Kashmir Gold e cea mai bună reclamă a Indiei pe care o găsim în România. Cultura hindu în prim plan într-un joc EGT complet ieșit din tipare.

Slot video: Kashmir Gold

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Indiene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

E cea mai bună reclamă a Indiei pe care o găsim în România. Că e singura, nu mă iau de ei. Sigur știți de Tel Aviv – Jerusalem: Two Cities, One Break. Sigur știți de Visit Azerbaijan sau de alte reclame făcute de țări mai îndepărtate care apar la noi pe tv. La India n-am văzut nimic, de asta zic că-i cea mai bună reclamă. Taj Mahal, cultura hindu sau tigri: trei dintre principalele atracții ale lor sunt aici.

Sunt sute de păcănele egiptene. Probabil sute și grecești, și chinezești. Zeci irlandeze, japoneze sau mexicane. Indiene sunt foarte puține, iar eu mă bucur ca atunci când eram mică de fiecare dată când dau de noutăți la aparate. Mai ales de la EGT, furnizorul despre care știm toți că din 500 de sloturi, 480 sunt cu fructe.

Simboluri

Bărbatul și femeia sunt principalele simboluri, cu plată de 50x miza când apar pe toată linia. Restul simbolurilor sunt tematice: statuia lui Vishnu, tigrul, vaca, păunul, statuia lui Ganesha (elefantul), o carte și o vază.

Specialele sunt Wild și Scatter. Wild-ul e Soarele și înlocuiește orice simbol; Scatter e Taj Mahal și vine cu rotirile gratuite.

Cum câștigi la Kashmir Gold

Sunt două tipuri de jocuri EGT: cele la care câștigi aproape rundă de rundă și cele la care banii vin mai greu. Kashmir Gold e în a doua categorie, banii vor veni ceva mai rar, dar sumele sunt mai bune. Important e să fii atent la bancă, pentru că atunci când prinzi ecranul cu câștig baban nu mai ai loc în buzunare.

Câștiguri foarte mari ai la rotirile gratuite. Cel puțin 3 Scatter-uri declanșează 15 runde gratuite, toate jucate cu multiplicator x3. Bărbatul devine Wild și el în timpul rotirilor; iar ele pot fi redeclanșate de oricâte ori prinzi alte 3 Scatter-uri. Sume uriașe aici, cu 2 Wild-uri și multiplicatorul.

Orice câștig poate deveni foarte mare cu dublaje. E opțiunea clasică de la EGT: alegi, după fiecare câștig, dacă încasezi sau încerci să-l dublezi. Dacă vrei dublajul, e totul sau nimic: nimerești culoarea asului care se va întoarce și profitul tău e de două ori mai mare sau nu o nimerești și ai pierdut totul. Atenție mare aici, nu încerca să dublezi chiar orice rundă, că n-o să mai câștigi nimic. Când ajungi la o sumă bună, bagă în casă.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă KASHMIR GOLD la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul KASHMIR GOLD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.