Burning Hot 6 Reels

0

Burning Hot 6 Reels e cea mai nouă versiune plecată de la jocul de bază al EGT-ului. Nu e vreo schimbare la simboluri sau la cum arată aparatul, dar coloana suplimentară poate aduce câștiguri și mai mari.

Slot video: Burning Hot 6 Reels

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe

Format: 6 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Cred că am deja vreo 5 recenzii scrise la Burning Hot și derivate ale jocului. Mai găsiți sigur pe blog și la versiunile cu mai multe linii de plată (20, 40, 100) și la cel cu 40 de lini și 6 coloane. Dacă nu vă atrage Burning Hot 6 Reels, puteți vedea articolele mele despre celelalte.

Fiind vorba de un joc EGT, ar trebui să știți că nu e cazul să vă așteptați la o grafică ieșită din comun sau la schimbări majore între aparatul original și celelalte versiuni. A apărut coloana numărul 6, ceea ce a dus și la unele schimbări în valoarea simbolurilor. Pe 5 coloane câștigi mai puțin decât o făceai la cel simplu, dar o linie completă aduce bani mai mulți decât una întreagă dincolo. Trifoiul apare acum pe 4 coloane, toate cele din mijloc.

Simboluri

Șeptarul e simbolul principal, ca de fiecare dată. O linie întreagă de șeptari înseamnă miza x600. Urmează strugurii, pepenii, clopoțeii, cireșele, lămâile, prunele și portocalele.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e trifoiul și, am mai spus-o, e printre simbolurile mele preferate pentru că se extinde pe toată coloana când apare. Cele 2 Scatter-uri sunt dolarul și steluța și plătesc indiferent de linii. Dolarul dă miza x500 când apare pe fiecare coloană, al doilea simbol din joc ca valoare.

Cum câștigi la Burning Hot 6 Reels

Te bazezi pe șeptari, dacă prinzi 5-6 deja te poți gândi să scoți banii că sunt prea mulți în joc. Strugurii și pepenii au, și ei, câștiguri bune. Nu uita că sunt doar 5 linii de plată, deci vor veni ceva mai greu banii.

Câștiguri mari ai datorită Wild-urilor. Pe ele te bazezi și pentru a câștiga des, și pentru a câștiga mult. Simbolurile în sine nu te vor îmbogăți (în afară de șeptari), dar când ai două coloane de Wild-uri ai șanse mari la 5 linii câștigătoare – deci sume foarte frumoase.

Dublajele sunt prezente la orice joc EGT și pot fi șansa ta la profituri uriașe. După fiecare rotire câștigătoare ai de ales dacă încasezi suma sau încerci să o dublezi. Dacă alegi dublajul, mergi într-un ecran separat unde trebuie să ghicești culoarea asului care va apărea pe ecran – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii din acea rotire. De aceea trebuie să fii foarte atent când și cât dublezi. Bagă în casă banii atunci când suma te mulțumește, altfel riști să pierzi absolut totul. Fii responsabil.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă BURNING HOT 6 REELS la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BURNING HOT 6 REELS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.