The Story of Alexander

0

The Story of Alexander: povestea lui Alexandru Macedon, cel mai mare conducător al Greciei Antice.

Slot video: The Story of Alexander

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Alexandru a devenit liderul Macedoniei la doar 20 de ani și a condus armata doar 13 ani. În timpul ăsta a reușit să cucerească teritorii uriașe, cele mai importante fiind Egiptul sau Persia. Eu la 20 de ani abia știam cum mă cheamă, alții se pregăteau să cucerească lumea. Mi-ar fi fost mai bine atunci, mai ales că văd că-i plăceau brunetele…

The Story of Alexander e un joc cu tematică grecească inspirat din realitate, nu din mitologie. Bilă albă pentru EGT. Plus că a fost atât de apreciat slotul încât i s-a făcut și o continuare. Ce atrage atât de mult la el? Pentru mine, întotdeauna e importantă tematica unui joc. Pentru că se câștigă la multe păcănele, așa că de ce să nu joc unul unic?

Simboluri

Alexandru Cel Mare și iubita lui sunt personajele principale și plătesc miza x5 când apar pe toată coloana. Sunt destul de multe simboluri tematice: elefantul, comoara, armura și pocalul; restul fiind cărți de joc de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Calul negru e Wild și înlocuiește orice simbol de pe coloanele 2-5. Scatter e Farul din Alexandria, una dintre minunile Antichității, și aduce 10 rotiri gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi la The Story of Alexander

La 50 de linii de plată nu e ajungi să ai un câștig cam la fiecare două rotiri. Problema e că sumele sunt mici spre foarte mici și nu ajungi prea departe cu ele, trebuie să fii atent să rămâi cu ceva bani pentru că, în final, vine și câștigul mare. Simbolurile vin stivuite, Wild-ul vine destul de des, așa că ai șanse la niște tunuri.

Câștiguri mari vin dacă îl prinzi pe Alexandru de mai multe ori sau la rotirile gratuite. Iei 10 rotiri la 3 Scatter-uri, iar apoi poți primi încă 5 dacă vine un Scatter pe prima coloană în timpul lor. Wild-ul rămâne blocat pe ecran de fiecare dată când apare în rundele gratis. Ai șanse să ajungi la ultimele rotiri cu 3-4 Wild-uri pe ecran, din care să încasezi până uiți cum te cheamă.

Dublajele sunt prezente la orice joc EGT și pot fi șansa ta la profituri uriașe. După fiecare rotire câștigătoare ai de ales dacă încasezi suma sau încerci să o dublezi. Dacă alegi dublajul, mergi într-un ecran separat unde trebuie să ghicești culoarea asului care va apărea pe ecran – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii din acea rotire. De aceea trebuie să fii foarte atent când și cât dublezi. Bagă în casă banii atunci când suma te mulțumește, altfel riști să pierzi absolut totul. Fii responsabil.

Cel mai mare câștig posibil e Jackpotul, pe care-l avem la orice aparat EGT. Se declanșează la întâmplare și poate ajunge la zeci de mii de euro.

👉Joacă THE STORY OF ALEXANDER la PublicWin și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 500 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE STORY OF ALEXANDER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.