Neon Staxx

0

Neon Staxx combină animalele cu stilul jocurilor cu diamante pline de culori. Rar am văzut un asemenea slot, în care designul și tematica să fie atât de diferite dar să fie combinate pentru a scoate un slot video impresionant.

Slot video: Neon Staxx

Furnizor: NetEnt

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Și acum îmi amintesc prima poză văzută cu Neon Staxx, prin 2018, înainte de lansare. Mă așteptam la un joc cu muzică electronică (am avut dreptate!), plin de culori strălucitoare (din nou am avut dreptate!) și cu multe diamante. Aici m-am înșelat crunt, pentru că singurul diamant din joc e Scatter-ul. Simbolurile sunt animale înconjurate de neoane strălucitoare și iese o combinație impresionantă vizual.

Simboluri

Sunt 4 animale de pradă: leul (care plătește cel mai bine), pantera, vulturul și șarpele. Celelalte simboluri sunt cărți de joc, de la J la A. Doar 8 simboluri obișnuite într-un joc cu 20 de spații pe ecran!

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e simplu – scrie wild pe el :), înlocuiește orice simbol. Scatter-ul e diamantul și acordă rotiri gratuite, până la 25.

Cum câștigi la Neon Staxx

Simbolurile Predator – cum numește jocul cele 4 animale – sunt cele care te plătesc bine. Nu extrem de mult, dar suficient încât să nu rămâi fără bani înainte să prinzi speciala. Sunt foarte puține simboluri și jocul are format 5×4. Gândiți-vă că cele mai multe jocuri de 5×3 au 10 simboluri! Așa că veți încasa binișor. Wild-ul contribuie foarte mult la câștiguri.

Câștiguri mari vin cu secvența Super Staxx sau la rotirile gratuite.

Super Staxx e un bonus din jocul obișnuit care se activează la fiecare rotire, dar atunci când vine cum trebuie ajungi să încasezi foarte mult. La fiecare rundă e selectat un număr de coloane (de obicei va fi una singură) pe care ai un singur simbol. Când se întâmplă să fie prima coloană cea aleasă, poți scoate portofelul ca să ai unde să bagi banii. Mai ales dacă-i o coloană întreagă de Wild-uri.

Rotirile gratuite se activează la Scatter-uri. 3 simboluri îți dau 10 rotiri, 4 înseană 15, iar un ecran cu 5 Scatter-uri înseamnă 25 de runde gratuite. În timpul lor, pe coloana SuperStaxx pot apărea doar Wild sau simbolurile cu plată mare, nu-ți vei irosi această opțiune pe simboluri mici.

👉Joacă NEON STAXX la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul NEON STAXX poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.