Street Fighter 2

0

Street Fighter 2 e inspirat din jocul cu același nume disponibil pe consolele din anii 90. Dacă jocul de consolă a fost revoluționar, îmi permit să spun același lucru și despre jocul de aparate. Începi prin alegerea personajului, ca în jocul original, și în funcție de el se stabilesc și bonusurile pe care le poți primi!

Slot video: Street Fighter 2: The World Warrior Slot

Furnizor: NetEnt

Tema: Jocuri video

Format: 5 coloane – 5 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SportingBet, Vlad Cazino, Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, PublicWin, NetBet

Eu n-am jucat Street Fighter, că eram prea mică în perioada lui de glorie (în schimb eram bună la Mortal Kombat). Verișorii mei mai mari, în schimb, erau înnebuniți după el și nu le-a venit să creadă când le-am spus că există acum și un joc de aparate inspirat de acolo. Grafica e 2D, e ultra-anii 90, exact ca în Street Fighter – să nu vă așteptați la ceva care să vă dea pe spate, nu asta își propune jocul. Respectă ceea ce a reprezentat jocul într-un mod senzațional. Cel mai tare e că, atunci când îl deschizi, poți alege personajul tău. Hai să vă spun ce specială are fiecare personaj, ca să vă fie ușor să alegeți. Îi scriu în ordinea în care-s trecuți de joc, de la cei cu care câștigi cel mai des până la cei cu câștiguri mai rare dar mari.

Dhalsim – dă, la întâmplare, 3 sau 4 Wild-uri.

Honda – dă 3 Wild-uri pe aceeași coloană

Ryu – dă 3 Wild-uri pe același rând.

Guile – dă două stive verticale cu câte 2 Wild-uri.

Zangief – dă două stive orizontale cu câte 2 Wild-uri.

Chun-Li – dă între 2 și 7 Wild-uri.

Blanka – dă între 1 și 5 Wild-uri pe aceeași coloană.

Ken – dă între 1 și 5 Wild-uri pe același rând.

Acum hai să trecem la partea cea mai importantă. Ecranul e 5×5, dar se joacă în ideea unei bătăi, ca în jocul Arcade. Tu alegi personajul și ți se dă, la întâmplare, un adversar. Pe ecran vor fi doar cele două personaje din bătaie și cărți de joc. Dacă apare simbolul celui ales de tine, încasezi, se adună punctele pentru speciala ta, iar viața adversarului scade. Dacă apare simbolul adversarului în Cluster vei încasa din nou, dar va fi scăzută viața ta. Exact ca la Street Fighter, în partea de sus ai bara de viață (tradusă de NetEnt „puncte de sănătate”). Cam ăsta e modul obișnuit. În funcție de ce se întâmplă în bătaie afli și ce specială primești, dar detaliez mai jos asta. Hai să trecem la simboluri.

Simboluri

Personajele din joc au valoare egală. Maximul e de miza x30, atunci când același simbol apare de cel puțin 16 ori în Cluster. Există două tipuri de simbol la fiecare personaj: unul în care el câștigă, altul în care e învins. Iar ele nu pot fi incluse în același Cluster. Valoarea simbolurilor cu personaj învins e de maxim miza x20. Cărțile de joc au plăți extrem de mici și sunt de la J la A.

Simbolurile-personaj pot apărea și în formatul Colossal. E același simbol, doar că e de 2×2 și ocupă 4 spații. Contribuie ca 4 simboluri normale în Cluster, nu face nimic special în plus.

Simbolul special e Wild și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la Street Fighter 2

Oricât de bine încerc eu să explic, tot e un joc pe care mai bine îl încercați voi direct, pentru că e foarte complex. Ca să nu vă supărați pe mine că scriu atât de mult. Sper ca măcar ideile de bază să vă rămână din articol înainte să încercați aparatul, sau măcar să vă puteți întoarce la articol dacă aveți neclarități.

Câștigurile din jocul simplu sunt… simple. E formatul din Cluster Pays, iar după fiecare câștig ai o cădere pe ecran – simbolurile câștigătoare sunt adunate de personajul tău și apoi cad unele noi.

Bara de sus, a vieții, nu e la fel de importantă ca într-un joc cu bătăi. Nu contează dacă pierzi sau câștigi, tot mergi într-o specială, și ambele te plătesc bine. Deci interesul tău trebuie să fie să apară cât mai des bătăușii, indiferent care dintre ei. OK, e mai bine să apară al tău, ca bonusurile sunt mai mari acolo, dar nici celălalt nu e rău. Mai bine cu el decât cu nimic.

Scad puncte de viață în funcție de cât de multe simboluri sunt în Cluster. Deci, dacă ai 5 personaje alese de tine în Cluster, adversarul tău va pierde 5 puncte. Tot numărul de simboluri din Cluster contribuie și la declanșarea specialelor de la personajul tău.

E vorba de Wild Gauge. Deasupra personajului e o bară care se umple atunci când ai Clustere câștigătoare cu unul dintre bătăuși. Cărțile de joc nu contribuie. Bara se resetează la fiecare rotire (căderea simbolurilor e considerată în aceeași rotire). Când ai 7 puncte în acea bară, personajul tău își face speciala – cea de care vorbeam mai sus, în lista de personaje. Apar acele Wild-uri pe ecran și apoi se fac din nou plățile.

La finalul luptei ai una dintre cele două speciale.

Beat the Boss Free Spins pornește când câștigi meciul. Ești dus într-un nou meci, cu Balrog (un alt personaj), unde toate rotirile au un multiplicator x2. Nu există un număr maxim de rotiri gratuite; ele durează până la finalul meciului. Dacă ai pierdut meciul, bonusul se încheie. Dacă îl câștigi, el continuă cu următorul adversar. Sunt 4 meciuri în acest bonus, în ordine:

Balrog, cu multiplicator x2. Dacă îl câștigi, urmează:

Vega, cu multiplicator x3. Dacă îl câștigi, urmează:

Sagat, cu multiplicator x5. Dacă îl câștigi, urmează:

M. Bison, cu multiplicator x10. Dacă îl câștigi, primești un bonus de miza x100.

Dacă pierzi un meci, ai opțiunea (asemănătoare celei prin care cumperi speciala) să plătești pentru a reporni nivelul. Jocul îți face o ofertă prin care poți renunța la o parte din banii câștigați în timpul rundelor gratis pentru a juca din nou, cu același adversar. Bonusul se numește Risc Insert Coin și e disponibil doar în anumite cazinouri.

Tot ce am vorbit până acum se întâmplă în cazul în care tu câștigi primul meci, din jocul obișnuit. Dacă îl pierzi, mergi în celălalt bonus: Car Smash Bonus Game. Preiei controlul personajului prin anumite taste și trebuie să distrugi o mașină. În momentul în care mașina are daună totală primești un bonus, ales aleatoriu, între miza x5 și miza x15.

Cam asta e despre Street Fighter 2. E cel mai complex aparat pe care l-am jucat vreodată. Cu adevărat uluitor cât au muncit producătorii la el și cât de mult au intrat în atmosfera vechiului joc de consolă. Chapeau!

👉Joacă STREET FIGHTER 2 la MaxBet și primești Bonus de 100% până la 1.800 de Lei la prima depunere PLUS 77 Lei la verificare dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul STREET FIGHTER 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.