Super Fast Hot Hot Respin

0

Super Fast Hot Hot Respin ia jocul original și îi adaugă o opțiune excelentă, de re-rotire a unei role. Să nu spuneți că nu v-ați fi dorit la orice joc posibilitatea de a re-roti o coloană… aici putem face asta.

Slot video: Super Fast Hot Hot Respin

Furnizor: ISoftBet

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: SuperbetPublicWin, Betano, NetBet, Maxbet, SportingBet

Dacă ar avea Respin toate sloturile aș fi cea mai fericită păcănistă din lume. Toate rundele alea în care o coloană fără simbolul potrivit stă între tine și un mega câștig dispar cu opțiunea asta. Pentru o sumă de bani poți re-roti o singură coloană de pe ecran! În plus, aici ai bani pe jos. Eu am runde întregi în care doar rotesc o coloană și încasez. Asta trebuie făcut, însă, doar cu Wild-uri. Pentru că re-rotirea nu va plăti câștigurile deja existente, ci doar pe cele nou-apărute pe ecran. Tocmai de aceea, un ecran în care ai Wild-uri pe primele două sau trei coloane garantează profituri noi la re-rotiri. Iar sumele cerute de joc pentru a re-roti prima rolă fără Wild-uri sunt sub cele pe care le vei câștiga. Bani pe jos, dragilor.

Cât despre joc, e valabil și ce am scris în recenzia originalului Super Fast Hot Hot. Atmosferă retro creată de aparatele din fundal, muzică și simboluri. Când sloturile moderne aleg să meargă în această direcție retro mi se pare că vin cu ceva foarte tare.

Simboluri

La o linie completă vei primi miza x6 la diamante, pepeni, lămâi, struguri și banane. Diferențele de valoare între simboluri sunt foarte, foarte mici. Mai ai în joc cireșe, portocale și cărți de joc de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild, Scatter și Jackpot. Wild-ul înlocuiește orice simbol; 3 Scatter-uri îți aduc 10 runde gratuite; 5 simboluri Jackpot pe linie (cu miza maximă jucată) declanșează Jackpotul.

Cum câștigi la Super Fast Hot Hot Respin

Câștigurile sunt relativ mici dacă nu ai mai multe linii de plată sau 5 simboluri pe linie. Wild-ul e foarte util – ca peste tot. Diamantul plătește și când apare doar de 2 ori, dar cu el mai poți obține un mic bonus. Dacă ai două diamante pe prima coloană primești bonusul Super Runde Gratuite – ai două rotiri gratis în care diamantele și Wild-urile rămân blocate pe locurile lor.

Acum hai să vă spun și cum mi-a mers mie cu Respin-ul. Fiecare coloană are propria ei valoare de respin. Dacă o coloană poate fi re-rotită pentru o sumă infimă, e clar că nu e în avantajul tău – fie îți micșorezi singur șansele de câștig, fie n-ai nicio șansă la profit prin re-rotire. Deci nu vă atingeți de acele coloane. Eu zic că nici prima coloană nu merită re-rotită. Aproape de fiecare dată e cea mai scumpă, iar de la ea nu ai nicio garanție că vei câștiga. Eu evit și să re-rotesc coloanele „gaură” – adică cele în care mai am nevoie de un simbol pentru a-mi da o linie de câștig completă. Sunt foarte scumpe acele coloane și singura șansă de profit e să-ți intre din prima simbolul necesar. Deja din două re-rotiri ieși pe minus.

Banii se fac când ai 2 Wild-uri pe primele două coloane. Acolo merită să re-rotești coloana numărul 3, pentru că la fiecare nouă rotire vei avea linii „proaspete” de câștig, care vor plăti. După ce apare și Wild-ul pe coloana 3, apucă-te să o re-rotești pe a patra. Eu așa am ieșit pe plusuri mari de tot. Nu la o singură re-rotire, ci am tot încasat profituri mici și la 10-20 de re-rotiri am văzut că banca e mult mai mare. Nu vă băgați să re-rotiți coloane inițiale dacă sunt Wild-uri pe ele, că stricați toată combinația.

Câștiguri mari ai, pe lângă super rundele gratuite date de diamant, la rotirile gratuite clasice. 3 simboluri Scatter îți dau 10 rotiri gratuite. În timpul lor, Wild-ul va avea și rol de multiplicator. Dacă ai un Wild pe linia câștigătoare, multiplicatorul e de x2. Două Wild-uri îți dau x4 iar 3 Wild-uri pe linie aduc multiplicatorul maxim, de x8.

Cel mai mare câștig posibil e la Jackpot. Pentru el e obligatoriu să joci cu miza maximă, altfel nu se va activa. 5 simboluri Jackpot pe aceeași linie de plată îl declanșează. E unul singur, nu există mai multe tipuri de jackpot. Când ai prins simbolurile ai luat toți banii.

👉Joacă SUPER FAST HOT HOT RESPIN la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SUPER FAST HOT HOT RESPIN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.