Forest Band

0

Forest Band de la EGT are Jackpot, dublaje și rotiri gratuite. Ideea și grafica jocului nu sunt extraordinare, dar compensează prin bonusuri.

Slot video: Forest Band

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet 

Dacă ați văzut Game of Thrones, era o scenă cu câțiva soldați relaxându-se și cântând într-o pădure, în care a apărut și Ed Sheeran. La asta m-a dus cu gândul jocul ăsta. Bine, dacă era cu Ed Sheeran îl jucam ca o obsedată, așa nu prea am fost prinsă de el. Nici n-am de ce să mă plâng ca el, dar e… ca apa plată. Nu iese cu nimic în evidență. Nici bun, nici rău. Câștigurile sunt ok – nu-s uriașe, dar nici nu te lasă fără bani. Modul de joc e cel bine cunoscut de la EGT, cu plusuri aduse de rotirile gratuite, de jackpoturi și de dublaje. N-am un motiv bun penntru care să vă recomand Forest Band… Încercați altele de la EGT mai bine.

Simboluri

Cântărețul și cântăreața sunt simbolurile cele mai valoroase, plătind miza x50 și x37,5. Urmează vulturul, sacul de galbeni, pălăria și cornul; iar restul sunt cărți de joc de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e castelul care apare doar pe coloanele 2-5 și înlocuiește orice simbol. Scatter e ținta și dă 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Forest Band

Cu simbolurile principale și cu Wild-ul. Nu-s alte speciale în afară de rotirile gratuite. La ele, însă, ai șanse mari să ajungi la câștiguri mari. Marele avantaj al lor e funcția specială a Wild-ului, care devine Sticky Wild. După ce apare pe ecran într-o rotire gratuită va rămâne acolo pe tot parcursul lor, iar spre final vei avea un ecran cu 6-7 Wild-uri care te vor plăti foarte bine. Din păcate, rotirile gratuite nu pot fi prelungite, sunt doar cele 10 pe care le primești inițial.

Aproape toate păcănelele EGT sunt jocuri cu dublaje, opțiunea de „totul sau nimic” care te poate umple de bani sau te poate lăsa fără ei. După fiecare rundă câștigătoare alegi dacă încasezi suma rundei sau dacă încerci să o dublezi. Dacă mergi la dublaj (Gamble), pe ecran vor apărea, pe rând, ași. Tu trebuie să ghicești culoarea lor (roșu sau negru). Dacă ai ghicit, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut toți banii. Poți avea până la 4-5 dublaje, în funcție de câștig sau de joc, dar recomandarea mea e să nu încerci de fiecare dată să te duci până la ultimul. Încasează când ai sume bune.

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă FOREST BAND la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FOREST BAND poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.