50 Amazons Battle

0

50 Amazons Battle e cel mai nou upgrade de la EGT, al jocului Amazons Battle, acum în varianta cu 50 linii de plată!

Slot video: 50 Amazons Battle

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Amazon

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Panou EGT - 50 Amazons Battle

La Amazons Battle sunt personajele mele preferate din jocurile cu tematică amazoniană. Cele 4 războinice sunt superbe, și mă bucur să văd că nu avem animalele din junglă ci chiar amazoane. Îmi place mult primul joc, cu 30 de linii. Continuarea lui e la fel de reușită. Mai multe linii, mai multe șanse de câștig. Iar numărul de simboluri nu scade – cresc ecranul și liniile, dar personajele sunt neschimbate. Wild-uri stivuite, Scattere stivuite, multe rotiri gratuite. Plus dublaje și Jackpot.

Simboluri

Sunt simbolurile din jocul original, diferă doar valorile lor. Cele 4 amazoane plătesc între miza x1 și miza x0,6, în ordinea valorii: blonda, bruneta, roșcata și șatena. Apoi tigrul și cărțile de joc, de la J la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e calul și înlocuiește orice simbol; Scatter e securea de luptă și aduce rotirile gratuite.

Cum câștigi la 50 Amazons Battle

Cu amazoanele. Plățile poate par extrem de mici – de exemplu, o linie a celui mai bun simbol îți dă doar miza înapoi. Dar nu sunt. Avem 50 de linii de plată, un ecran de 5×4 și, foarte important, jocul e plin de simboluri stivuite. De foarte multe ori veți prinde primele 3 coloane cu același simbol, deci 50 de linii câștigătoare la o rotire – asta înseamnă un profit foarte bun. La fel e și Wild-ul, apare deseori stivuit.

Câștiguri mari sunt la rotirile gratuite. Scatter-ul apare doar pe coloanele din mijloc și, la fel ca Wild-ul, e stivuit. De aceea ai nevoie de cel puțin 10 simboluri Scatter pentru a lua rotirile. 7 rotiri pentru 10 simboluri, 15 la 11 simboluri și 30 dacă sunt toate cele 12. Asta e… o lamă cu două tăișuri. Exact ca Scatter-ul. Pe de-o parte, e bine că apare Scatter-ul stivuit, dar pe cealaltă… dacă nu ai măcar 10 ca să iei rotirile, ți-a distrus liniile de câștig cu simboluri Scatter pe mijloc. În schimb, la rotiri ai niște câștiguri colosale!

Dacă sumele pe care le încasezi nu te mulțumesc, poți merge la dublaje. E cea mai cunoscută opțiune de la EGT, „totul sau nimic”. După fiecare câștig poți alege dacă încasezi sau dacă încerci să mărești suma prin Gamble. Dacă dai Gamble, mergi în ecranul alternativ în care ai de ales culoarea așilor care se vor întoarce. Roșu sau negru. Ai nimerit culoarea, câștigul tău e dublu. Ai greșit-o, ai pierdut tot. Recomand, din nou, ce spun de fiecare dată: nu dubla absolut orice câștig. Mai ales dacă ajungi la o sumă bună. Riști să pierzi tot și să te trezești că ai pariat toți banii la un joc fără să bagi ceva în casă pentru că ai pierdut la dublaje. Când câștigul e bun, încasează-l sau dublează-l de 1-2 ori.

50 Amazons Battle - Dublaj Jocuri EGT

Dacă la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă 50 AMAZONS BATTLE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 50 AMAZONS BATTLE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.