Lucky & Wild

0

Lucky & Wild, un joc cu fructe EGT clasic, popular și la aparate, și online. Avem șeptari, avem trifoiul, avem dublaje, avem jackpot. E bine, da?

Slot video: Lucky & Wild

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Încă un joc de aparate clasic de la EGT. Lucky & Wild e printre ultimele păcănele cu fructe din gama clasică de la EGT despre care scriu, pe restul le găsiți sau le-ați citit deja pe blog. Retro, minimalist, cu simbolurile ultra-populare. Plus modul de joc cu bonusurile sau grămezile de bani pe care ni le dau aparatele lor: Wild care se duce peste tot pe ecran, dublajele și Jackpotul care vă fac milionari. Nici nu mai zic „ne” când vorbesc de jackpot, că eu n-am luat niciodată unul… Singurul minus al slotului Lucky & Wild e că nu avem rotiri gratuite.

Simboluri

Șeptarii plătesc miza x20 dacă apar pe toată linia. Apoi vin clopoțeii, strugurii, pepenii, portocalele și cireșele.

Simboluri speciale: un Wild, un Wild extins și un Scatter inutil. Primul Wild e potcoava, înlocuiește orice simbol. Al doilea e trifoiul care, la fel, înlocuiește orice simbol – dar se extinde pe toate locurile adiacente. Scatter e steluța și nu dă bonusuri, doar plătește indiferent de linii. Dacă apare de 5 ori pe ecran avem o plată de miza x200, cea mai mare din joc.

Cum câștigi la Lucky & Wild

Cu șeptarii și clopoțeii, restul simbolurilor nu sunt foarte valoroase. Wild-ul simplu (potcoava) apare destul de des și ne ajută.

Câștiguri mari sunt când apare Wild-ul extensiv. Apare mult mai rar decât cel simplu, dar prin extinderea lui pe toate spațiile adiacente creează o grămadă de linii de plată. Când apare trifoiul pe rândul din mijloc (indiferent dacă e coloana 2 sau 4), se duce complet pe rola lui și pe cele două de lângă. Iar dacă apare pe mijlocul ambelor coloane, avem panou de Wild-uri.

Dacă sumele pe care le încasezi nu te mulțumesc, poți merge la dublaje. E cea mai cunoscută opțiune de la EGT, „totul sau nimic”. După fiecare câștig poți alege dacă încasezi sau dacă încerci să mărești suma prin Gamble. Dacă dai Gamble, mergi în ecranul alternativ în care ai de ales culoarea așilor care se vor întoarce. Roșu sau negru. Ai nimerit culoarea, câștigul tău e dublu. Ai greșit-o, ai pierdut tot. Recomand, din nou, ce spun de fiecare dată: nu dubla absolut orice câștig. Mai ales dacă ajungi la o sumă bună. Riști să pierzi tot și să te trezești că ai pariat toți banii la un joc fără să bagi ceva în casă pentru că ai pierdut la dublaje. Când câștigul e bun, încasează-l sau dublează-l de 1-2 ori.

Cum la dublaj șansele sunt 50-50, la Jackpot e 100% clar că te vei umple de bani. Toate aparatele EGT (și online, și din săli) au jackpoturile care pot ajunge la zeci, chiar sute de mii de euro. Se declanșează la întâmplare, nu e nimic ce poți face tu ca să te apropii de el.

👉Joacă LUCKY & WILD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LUCKY & WILD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.