Cats Royal

0

Cats Royal, slotul EGT care-ți aduce în față cele mai frumoase feline. Și nici nu plătești să le vezi, îți dau ele banii.

Slot video: Cats Royal

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Sângele albastru al marilor pisici de pradă aduce o schimbare binevenită la EGT. S-au mai… „pisicit” ei cu 100 Cats, doar că acolo erau în centrul atenției pisicile de casă. Aici e vorba de felinele mari, de regii jungelor. Și grafica e reușită, cu un fundal de safari și simboluri desenate impecabil. Păcat că nu au venit nici acum cu o muzică mai potrivită. Cred că și în 2080 tot sunetul de păcănele va fi la sloturile online EGT, sinceră să fiu. Alt aspect modern al jocului e multiplicatorul, care apare atât în jocul de bază (unde e un Wild Multiplier) dar și la rotirile gratuite, fiind un multiplicator progresiv.

Simboluri

Leul și tigrul alb sunt regii, plătind miza x25. Apoi vin pantera neagră, leopardul și puma. Simbolurile mici sunt cărțile de joc: Q, K, A.

Jocul are 3 simboluri speciale: Wild, Wild Multiply și Scatter. Wild – înlocuiește orice simbol. Wild Multiply – înlocuiește orice simbol și vine cu o valoare de multiplicator ce poate ajunge până la x20. Apare doar pe ultima coloană, dar multiplicatorul se aplică tuturor liniilor de plată a rundei – nu doar celor din care face parte. Scatter – apare doar pe coloanele din mijloc și acordă 10 rotiri gratuite cu multiplicator crescător.

Cum câștigi la Cats Royal

Leul aduce leii 😊. Banii vin cu felinele, iar banii mulți – în jocul obișnuit – vor veni când pe coloana 5 e multiplicatorul.

Câștiguri mari (uriașe chiar) vor veni la rotirile gratuite. 3 Scatter-uri îți aduc 10 astfel de runde, pe care le pornești cu un multiplicator x1. După fiecare rotire, valoarea lui crește. Așadar, la finalul rundelor gratuite vei avea multiplicatori de x8, x9, x10. Și mai important, ele pot fi redeclanșate – continuate, de fapt – o dată. Deci, dacă ai norocul să prinzi Scatter-uri și în timpul lor, ai parte de 20 rotiri iar în finalul lor multiplicatorul se duce la x20.

La EGT poți mări oricând un câștig cu opțiunea de dublaj. Când ai o linie câștigătoare, ai de ales dacă încasezi plata ei sau mergi pe „totul sau nimic” cu opțiunea de Gamble/Dublaj. Acolo va trebui să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă (roșu sau negru). Dacă o nimerești, banii tăi din acea rotire se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. Dublajele sunt bune, utile, dar nu abuza de ele. Amintește-ți să mai bagi și în casă. Sunt și rotiri unde ai un câștig suficient de bun încât să nu merite să fie riscat.

Cea mai importantă opțiune a jocurilor EGT e că poți câștiga un Jackpot la ele. Jackpotul se declanșează aleatoriu, atunci când joci cu bani reali, și poate ajunge chiar și la suta de mii de euro. Important de spus – toate păcănelele EGT au jackpot și online, nu doar în sălile de jocuri.

👉Joacă CATS ROYAL la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CATS ROYAL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.