The Big Journey

0

The Big Journey te duce în jurul lumii, de la Statuia Libertății la Turnul Eiffel. Ai și un jackpot la el, ca să mergi și în realitate acolo.

Slot video: The Big Journey

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Epice & Acțiune

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, SuperbetPublicWin, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna, SportingBet 

Ziceți și voi, nu jucați la păcănele ca să ajungeți la Paris, la Sydney, la New York sau mai știu eu pe unde? Uite că au rezolvat problema băieții de la EGT, ne-au dat toate astea direct în joc. Mulțumim, EGT! Eu recunosc că preferam să-mi dați voi un jackpot și să mă duc personal s-o cunosc pe doamna cu libertatea din New York. Nu că e timpul pierdut, poate de acum înainte…

The Big Journey e despre călătoria în jurul lumii, cu câteva mari obiective turistice, avioane, trenuri de mare viteză (doar nu se făceau ei de râs să pună personalul de la Bicaz). Grafica-i ok, simbolurile-s bune, muzica e… aia pe care o știm. Măcar o voce de stewardesă ar fi mers. La câștigurile mari. Iar la alea mai mici, un claxon de tren, ca pentru săraci. Mai vine jocul și cu un Wild, și cu rotiri gratuite cu multiplicator, și cu dublaje… dar le dezvoltăm mai jos.

Simboluri

Doamna roșcată din tren și băiatul din avion sunt simbolurile de top, plătind miza x80. Apoi avem Turnul Eiffel, Opera din Sydney și Statuia Libertății; restul fiind cărți de joc de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e avionul, înlocuiește orice simbol și dublează plata liniei de pe care face parte. Scatter e trenul și dă 25 rotiri cu multiplicator x2.

Cum câștigi la The Big Journey

Turiștii aduc bani, dar încasezi bine și cu obiectivele turistice dacă sunt combinate cu Wild-ul. Dublarea valorii liniei e bonusul suplimentar adus aici de Wild (pentru că, de obicei, EGT are Wild-uri care se extind și pe alte spații. Aici nu e cazul, dar vine cu multiplicatorul).

Câștiguri mari vei avea la rotirile gratuite. Primești 25 dacă apar cel puțin 3 trenuri pe ecran, pe toate jucându-le cu multiplicator x2. Dacă ai Wild-uri pe linii în timpul rotirilor gratuite, ajungi la multiplicator x4 – se înmulțesc cele două, nu rămâne unul singur. Și mai tare e că rundele bonus pot fi prelungite dacă apar încă 3 Scatter-uri.

La EGT poți mări oricând un câștig cu opțiunea de dublaj. Când ai o linie câștigătoare, ai de ales dacă încasezi plata ei sau mergi pe „totul sau nimic” cu opțiunea de Gamble/Dublaj. Acolo va trebui să ghicești culoarea asului care urmează să se întoarcă (roșu sau negru). Dacă o nimerești, banii tăi din acea rotire se dublează. Dacă nu, ai pierdut tot. Dublajele sunt bune, utile, dar nu abuza de ele. Amintește-ți să mai bagi și în casă. Sunt și rotiri unde ai un câștig suficient de bun încât să nu merite să fie riscat.

Cea mai importantă opțiune a jocurilor EGT e că poți câștiga un Jackpot la ele. Jackpotul se declanșează aleatoriu, atunci când joci cu bani reali, și poate ajunge chiar și la suta de mii de euro. Important de spus – toate păcănelele EGT au jackpot și online, nu doar în sălile de jocuri.

👉Joacă THE BIG JOURNEY la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul THE BIG JOURNEY poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.