Reactoonz 2

0

Reactoonz 2: emoji-urile PlayNGo revin pentru partea a doua a jocului de aparate. Ca și la primul, multe câștiguri și multă distracție.

Slot video: Reactoonz 2

Furnizor: Play’n Go

Tema: Desene animate?

Format: 7 coloane – 7 linii

Linii de plată: fără (Cluster Pays)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

Ce e bun la originalul Reactoonz rămâne și aici. O tematică ieșită din comun, un design super atractiv. Cluster Pays, un ecran mai mare, destule speciale. Problema mea e că… nu prea îmi dau seama ce e upgrade aici. Grafica era foarte bună și la primul, nu sunt îmbunătățiri vizibile. Modul de joc obișnuit e identic. Sunt câteva mici schimbări la speciale, da, dar… asta e tot? Mă așteptam la mai mult. Acum să nu mă înțelegeți greșit. Jocul e foarte bun. Și primul, la fel. Îl recomand. Dar nu mă puneți să explic în detaliu cu ce vine în plus față de original, că pic testul.

Simboluri

Toate simbolurile ciudate, toți minionii și toate emoji-urile sunt simbolurile jocului. Altă descriere pentru ele nu am. Cel roz plătește cel mai mult: miza x500 dacă apare de cel puțin 15 ori pe ecran.

Simbolurile speciale sunt Wild-urile, de 4 tipuri: Uncharged, Electric, Energoon și Gargantoon. Explic mai jos ce face fiecare.

Cum câștigi la Reactoonz 2

Jocul nu are liniile clasice, ci formula de Cluster Pays. Așadar, dacă ai același simbol alăturat pe 5 spații, creezi un câștig. După fiecare câștig, simbolurile care au făcut parte din Cluster cad de pe ecran și apar altele noi în locul lor.

În timpul rotirilor vei avea în dreapta sus un Fluctometer, iar în mijlocul lui un simbol cu valoare mică. Dacă simbolul respectiv creează câștiguri, Fluctometerul se încarcă. Primește o încărcare pentru fiecare simbol din Cluster. Continuă și după căderea celor câștigătoare și înlocuirea lor cu cele noi! Dacă Fluctometerul ajunge la 11, va aduce pe ecran între 1 și 3 Electric Wilds.

Câștigurile mari sunt aduse de măsurătorul din dreapta jos: Quantumeter. El se încarcă doar atunci când Clusterul câștigător include și Wild-uri. Doar că primește mai multe puncte, mai multe încărcări. Are 4 nivele: 55 încărcări, 85, 110 și 135. Fiecare îți dă Wild-uri, dar diferă mărimea și poziționarea lor.

Hai să vorbesc și de cele 4 Wild-uri, înainte să trec mai departe.

Uncharged Wild e un… Wild fals. Sau un pui de Wild. Poate apărea în orice rotire, dar nu înlocuiește nimic. În schimb, dacă este alăturat unui Cluster, se transformă în Electric Wild.

Electric Wild e Wild-ul obișnuit, care înlocuiește orice simbol. Ele au propria lor „specială”, numită Wild Pair Explosion. Dacă sunt două astfel de Wild-uri alăturate pe ecran, toate simbolurile cad și vin unele noi în locul lor. Dacă ele nu sunt alăturate, toate simbolurile dintre ele și cele adiacente lor vor fi distruse și vor fi contorizate drept câștigătoare.

Energoon Wild e un Wild special, pe care-l primești doar dacă ajunge Quantumeterul la nivelele 1 sau 2. Primul nivel de Quantumeter îți va aduce 4 astfel de Wild-uri pe ecran, poziționate aleatoriu. Al doilea îți aduce Wild-ul de 2×2, care îți garantează, practic, câteva câștiguri.

Gargantoon Wild e cel mai tare din joc. Îl primești dacă ajunge Quantumeterul la nivelele 3-4. E un Wild de 3×3, iar nivelul 4 îl face și multiplicator x2. Cu acest Wild care ocupă 9 spații pe ecran ai, garantat, Clustere câștigătoare de cel puțin 10 simboluri. Deci câștiguri uriașe. După ce încasezi, Wild-ul uriaș se împarte în două Wild-uri de 2×2, poziționate aleatoriu. Adică o nouă re-rotire care te umple de bani. Iar după ce încasezi iar, primești pe ecran nouă Gargantoon Wild-uri de câte un spațiu.

Cam ăsta e jocul. Poate-i mai greu de înțeles în scris, dar în 10-20 rotiri vă prindeți imediat care-i treaba cu el. Recomand versiunea demo, pentru cei care n-au mai jucat păcănele cu Cluster Pays. Câștigurile-s colosale la mega speciala Gargantoon, dar nici până la ea nu o duci prost cu banii. Încasezi des.

👉Joacă REACTOONZ 2 la Superbet și primești Bonus de 100% până la 1.200 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul REACTOONZ 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.