Xmas Magic

0

Xmas Magic e făcut de PlayNGo și dedicat Crăciunului. Câștiguri dese, o grămadă de linii de plată, rotiri gratuite și dublaje!

Slot video: Xmas Magic

Furnizor: Play’n Go

Tema: Crăciun

Format: 3 coloane – 4 linii

Linii de plată: 50

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

E un joc… liniștit. Spiritul Crăciunului în familie. Gen, puteți juca un Santa vs Rudolf, că are ceva acțiune. Sau altele, un pic mai ritmate. Aici ai muzică de Crăciun pe fundal, o grămadă de cadouri drept simboluri… ca la o întâlnire de familie. Mie-mi place și stilul ăsta, vă spun doar ca să știți la ce să vă așteptați. Ca joc e bun, vine cu 50 de linii de plată și rotirile gratuite sunt cu Wild-uri stivuite, deci vin câștigurile.

Simboluri

Avem așa: panglica de Crăciun plătește miza x200; apoi vin șoseta de Crăciun, acadelele, cana de cappuccino și globul de Crăciun. Restul sunt simboluri mici, cărți de joc de la 9 la A.

Moș Crăciun e Scatter și aduce rotirile gratuite. Cutia de cadouri e Wild și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la Xmas Magic

Foarte dese câștigurile, asta și datorită celor de 50 linii de plată. Ceea ce duce și la valori mici ale simbolurilor. Wild-ul e simbolul meu preferat aici, și va fi și al vostru după ce dați câteva rotiri. El aduce banii.

Câștiguri mari vor veni la rotirile gratuite. 3 Scatter-uri aduc 10 rotiri, iar ele pot fi prelungite o singură dată. În timpul lor, coloanele 2-5 primesc Wild-uri suplimentare. Ele nu sunt garantate, nu vor fi toate rotirile cu Wild după Wild, dar cresc considerabil șansele ca pe ecran să ai Wild-uri. Iar când vin, la bonus, de obicei sunt stivuite. Banii mulți sunt aduși de Wild și în modul de joc obișnuit, ce să mai zic de bonus. Aici e aur curat.

Jocul are dublaje. Dublajele PlayNGo sunt diferite de cele EGT sau Novomatic, și o să detaliez puțin pentru cine nu le știe. În primul rând, dublajul e foarte simplu: după fiecare câștig alegi dacă încasezi suma sau încerci să o dublezi. Dacă te simți norocos, ai de ales din modul de joc Gamble culoarea asului care urmează să apară pe ecran (roșu sau negru). Dacă ai nimerit, câștigul tău e dublu. Dacă nu, ai pierdut tot. Asta e partea clasică, pe care o au toți. PlayNGo îți poate da, însă, și câștigul x4. Poți alege și semnul exact pe care îl va avea cartea. Inimă roșie, neagră, treflă sau caro. Dacă nimerești semnul, tot câștigul tău e înmulțit cu 4. Doar că riscul e mult mai mare aici. Sau, altfel zis, șansele de reușită sunt mult mai mici. Închei prin a vă spune ce scriu la orice joc de păcănele cu dublaje: nu vă lăcomiți, mai amintiți-vă și să încasați, mai ales sumele bune. Nu dublați orice câștig sperând să ajungeți la MAX, că șansele sunt mult mai mari să pierdeți tot…

👉Joacă XMAS MAGIC la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul XMAS MAGIC poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.