Beast of Wealth

0

Beast of Wealth e un joc de aparate online lansat de furnizorul Play’n Go în finalul anului 2020, alături de alte două sloturi asiatice.

Slot video: Beast of Wealth

Furnizor: Play’n Go

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

E o nouă serie de la Play’n Go, una a bogăției. The Wealth Series, cum i-au zis ei. Și-s trei jocuri în ea, pe care eram foarte bucuroasă să le văd atunci când le anunțaseră: Beast of Wealth, Celebration of Wealth și Temple of Wealth. Toate sunt asiatice, au o grafică impresionantă și niște bonusuri foarte tari.

Pe lângă rotirile gratuite (unde ai mai multe opțiuni, lucru valabil și la celelalte jocuri Wealth), toate din serie vin și cu Jackpot. Pe patru nivele, ca la EGT, doar că nu ajung la sumele de acolo. Totuși, bune și alea.

Simboluri

Sunt patru cu plăți mari: dragonul (miza x10), tigrul, pasărea phoenix și țestoasa. Simbolurile mici sunt cărțile de joc, de la 9 la A.

Specialele sunt Scatter și Wild. Scatter e simbolul yin-yang și, dacă apare de 3 ori, aduce rotiri gratuite. Wild e gongul, care înlocuiește orice simbol, dar dacă e poziționat pe coloana evidențiată te duce la Jackpot.

Cum câștigi la Beast of Wealth

În teorie, super șanse de câștig. All Ways, deci încasezi aproape la fiecare rundă. Jackpot. Wild. În practică, nu prea, pentru că-s foarte multe simboluri. 10 (plus cele două speciale) pentru un ecran de 5×3 mi se pare cam mult mie, și asta am simțit și în timp ce jucam. Parcă încasam mult mai des la jocurile All Ways de la PlayTech, de exemplu (Buffalo Blitz, Epic Ape).

Câștiguri mari vin la rotirile gratuite. Aici chiar vin. Din păcate, ele vin cam la 100-200 rotiri normale, te ia durerea de cap până le prinzi. Se declanșează la 3 simboluri Scatter, primești 8, iar dacă în timpul lor ai din nou acele simboluri primești 8 suplimentare. Înainte de a merge la bonus, trebuie să alegi un singur simbol cu plăți mari care să apară pe role în acest timp. De exemplu, dacă vrei dragonul, el va înlocui toate celelalte bestii, și vei juca rundele gratuite cu un total de 88 astfel de simboluri. Dacă vrei țestoasa, simbolul cel mai slab dintre cele cu plăți mari, vor fi 118.

Jocul, după cum am spus mai sus, are și Jackpot. La rotirile obișnuite, anumite coloane devin aleatoriu evidențiate, sunt Gold Reels. Dacă simbolul Wild apare pe ele, se transformă în simbol Jackpot și mergi la bonus. Ai patru nivele: Grand, Major, Minor și Mini. Cel mai mic pornește de la valoarea mizei, cel mai mare de la miza x5,000. Pe ecranul respectiv ai de întors cărțile, ca la orice jackpot, și primul simbol care apare de 3 ori e cel care te plătește. Dragonul e Grand Jackpot, tigrul e Major, și tot așa. Se păstrează ordinea din tabelul de plăți.

👉Joacă BEAST OF WEALTH la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BEAST OF WEALTH poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.