Temple of Wealth

0

Temple of Wealth e un joc de aparate online lansat de furnizorul Play’n Go în finalul anului 2020, alături de alte două sloturi asiatice.

Slot video: Temple of Wealth

Furnizor: Play’n Go

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243 (All Ways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SportingBet, NetBet

E o nouă serie de la Play’n Go, una a bogăției. The Wealth Series, cum i-au zis ei. Și-s trei jocuri în ea, pe care eram foarte bucuroasă să le văd atunci când le anunțaseră: Beast of Wealth, Celebration of Wealth și Temple of Wealth. Toate sunt asiatice, au o grafică impresionantă și niște bonusuri foarte tari.

Alte asemănări majore sunt la modul de joc, unde sunt identice, cu o excepție. All Ways la toate, cu 243 linii de plată. Toate au 10 simboluri normale și 2 speciale, toate au Jackpot. Rotirile gratuite sunt singurele unde există diferențe. La Temple of Wealth, atunci când le câștigi ai de ales când simboluri misterioase speciale ai pe ecran, iar dacă vrei să crești numărul lor, va scădea numărul rotirilor de care beneficiezi. Ai între 8 și 20 de rotiri, pe care le joci cu 48 – 8 simboluri misterioase.

Simboluri

Caishen, zeul bogăției în mitologia chineză, e simbolul principal al jocului și plătește miza x10 când apare de 5 ori. Urmează bebelușul, peștele koi, lingoul și monedele. Cele mici sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Specialele sunt Scatter și Wild. Scatter e yin-yang și aduce rotirile gratuite; Wild e poarta templului și înlocuiește orice simbol sau, dacă apare pe Gold Reel, te duce la Jackpot.

Cum câștigi la Temple of Wealth

Un joc All Ways va aduce câștiguri foarte dese, pentru că nu există liniile clasice. E suficient ca un simbol să fie pe coloane alăturate, de la stânga la dreapta. Câștigurile, însă, nu vor fi foarte mari. Pot crește, mai ales dacă același simbol ocupă o parte bună a ecranului, dar în general vei câștiga puțin dar des.

Mega câștigurile se găsesc la rotirile gratuite. Toate jocurile din seria Wealth îți dau o alegere când le începi. Aici, cele 4 opțiuni sunt legate de numărul rotirilor și al simbolurilor misterioase. În timpul rundelor bonus ai un nou simbol, dragonul din aur. El rămâne fixat pe poziția lui și se extinde câte un spațiu pe coloană, acoperind, practic, 3 rotiri. Atenție: sunt rotiri, nu re-rotiri. Apariția lui nu înseamnă o re-rotire gratuită, ca la multe alte jocuri. Acest dragon misterios se transformă într-un simbol obișnuit la finalul fiecărei rotiri pentru a mări șansele de câștig, apoi redevine dragon pentru următoarea rotire și se transformă, la fiecare rundă, într-un alt simbol. Alegerea ta la startul acestui bonus e câte simboluri misterioase vrei pe ecran. Poți avea cel mult 48, cu 8 rotiri gratuite. Numărul simbolurilor scade cu câte 10 iar cel al rotirilor crește cu câte 2, ajungând la 8 dragoni cu 20 de rotiri. Mai e și varianta de „mystery pick”, unde se aleg aleatoriu ambele numere. Poți avea maximul de 20 rotiri cu 48 simboluri misterioase, dar poți avea și ghinion să iei minimul. Eu una, am preferat să o evit.

Jocul, după cum am spus mai sus, are și Jackpot. La rotirile obișnuite, anumite coloane devin aleatoriu evidențiate, sunt Gold Reels. Dacă simbolul Wild apare pe ele, se transformă în simbol Jackpot și mergi la bonus. Ai patru nivele: Grand, Major, Minor și Mini. Cel mai mic pornește de la valoarea mizei, cel mai mare de la miza x5,000. Pe ecranul respectiv ai de întors cărțile, ca la orice jackpot, și primul simbol care apare de 3 ori e cel care te plătește. Dragonul e Grand Jackpot, tigrul e Major, pasărea e Minor și țestoasa e Mini.

👉Joacă TEMPLE OF WEALTH la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la primele trei depuneri dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul TEMPLE OF WEALTH poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.