Supra Hot

0

Supra Hot de la Greentube Novomatic merită descris ca old school cool. Foarte retro tot ce e în joc, aduce și un pic de nostalgie.

Slot video: Supra Hot

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Fructe

Format: 4 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, Superbet, WinBet, UnibetVlad Cazino, NetBet, Fortuna

Bine-ați revenit în 2001. 3 lămâi, 3 gutui, cum le descriau… veteranii. Gutui nu are, dar tot e cu fructe și șeptari, fără rotiri gratuite sau alte speciale, fără Wild-uri. E exact ca pe vremuri. Super ușor de înțeles, e bun pentru jucătorii de păcănele vechi, care au dat măcar de câteva ori în viață pe Start la astfel de aparate. Pentru ceilalți, nu știu cât de atractiv e.

Simboluri

Șeptarii plătesc miza x160 dacă apar 4 pe linie, cel mai mult. Urmează, în ordinea plăților: steluțele, BAR-urile, fructele (cireșe, portocale, prune, lămâi) și X-ul.

Jocul NU are simboluri speciale

Cum câștigi la Supra Hot

Nu ai Wild-uri, nu ai speciale care să te ajute. Ce vine pe ecran, asta intră și-n bancă. Bine, ai dublajele, dar sunt ceva separat. Câștigi bine cu steluțe, fructe și șeptari, iar dacă ai panou de fructe se dublează plata. Un panou al unui fruct înseamnă miza x200, un pic mai mult decât o linie de șeptari.

Dublajele sunt prezente, ca la toate jocurile de păcănele Novomatic. Simplu la ele, le știe toată lumea: după câștig poți încasa banii sau poți merge la Gamble, unde încerci să dublezi profitul. Alegi dacă asul care e cu spatele pe ecran e roșu sau negru. Dacă-l nimerești, ai de două ori mai mulți bani. Dacă nu, ai pierdut tot. Aici poți transforma câștigurile mari în câștiguri colosale, dar e important să știi și când e cazul să bagi în casă. Altfel, ajungi să pierzi orice mână că vrei să duci dublajul până la capăt. E greu.

👉Joacă SUPRA HOT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SUPRA HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.