Dragon Match Megaways

0

Dragon Match Megaways e un joc de aparate din 2020 care are cam toate funcțiile bune pentru plăți la păcănelele care folosesc acest format.

Slot video: Dragon Match Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Dragoni

Format: 4 coloane – 3-8 linii

Linii de plată: 3.136 (Megaways)

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Maxbet, SuperbetPublicWin, Betano, NetBet

2021 va fi anul jocurilor Megaways. ISoftBet a fost primul furnizor de jocuri care s-a dedicat în totalitate acestui format, are deja vreo 10 păcănele cu mii de linii de plată. Dar deja au început să îl dezolve mulți alții, și chiar pe jocuri foarte cunoscute și apreciate. O să scriu în curând și despre cele de la NetEnt – tocmai au lansat (sau urmează să lanseze) Twin Spin Megaways sau Divine Fortune Megaways. Revenind la ISoftBet. Îmi place și că au creat jocuri 100% noi, nu doar au adaptat unele cunoscute în acest nou format.

Megaways înseamnă că numărul de rânduri și de linii de plată variază la fiecare rotire. Plățile se fac în modul „all ways”, nu există liniile clasice, ci orice simbol identic aflat pe coloane alăturate aduce banii. Iar liniile de plată variază de la câteva sute la câteva sute de mii. Fără ca valoarea de plată a unui simbol să se schimbe! Cu cât ai mai multe linii Megaways, cu atât încasezi mai mult. Alte opțiuni caracteristice acestor jocuri noi de aparate sunt cascadele de după câștig (simbolurile care plătesc dispar de pe ecran și vin unele noi), multiplicatorii sau linia suplimentară de deasupra ecranului. Multe au și posibilitatea de a cumpăra rotirile gratuite sau bonusul, dacă nu vrei să aștepți.

Dragon Match e cu influențe chinezești, centrat pe dragoni. Numele e dat de rândul de deasupra rolelor, unde câștigi rotirile gratuite dacă lipești cele două simboluri dragon. Muzică bună pe fundal, grafică DE TOP, simboluri super bine desenate și o grămadă de moduri de câștig. Valori bune la simboluri, multiplicator nelimitat la bonus, rotiri gratuite. Recomand.

Simboluri

Dragonul plătește miza x20, cel mai mult. Apoi avem plicul, floarea de lotus, panglica, toba și cărțile de joc de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e capul de dragon, înlocuiește orice simbol. Scatter e dragonul format din două piese pe fundal auriu. Apare doar pe coloana de sus și, dacă le aduci pe ambele acolo, câștigi rotiri gratuite.

Cum câștigi la Dragon Match Megaways

La Megaways ai câștiguri cam la fiecare 2-3 rotiri. Suma pe care o încasezi depinde mult de valoarea simbolurilor și de numărul liniilor din rundă. Pot fi câștiguri mici, care să-ți țină soldul acolo, sau poți da tunul cu simbolurile mari. Fiecare câștig declanșează o cascadă: simbolurile care tocmai au plătit cad de pe ecran și unele noi cad în locul lor. Deci și un câștig mic poate fi bun, că te ajută cu re-rotirile și el poate fi din ce în ce mai mare.

Câștigurile mari vin la rotirile gratuite. Le declanșezi când pe rândul de sus ai dragonul din două piese lipit. Primești 5 rotiri suplimentare dacă ai din nou dragonul pe linia de sus. Rotirile sunt cu multiplicator, dar tu alegi numărul lor. Poți alege între 12 care pornesc cu x1, 8 rotiri care pornesc cu x3, 5 rotiri și multiplicator de start x5. Sau varianta misterioasă, care poate da orice valoare (poți lua și 12 rotiri cu x5, dar și 5 rotiri cu x1). Recomandarea mea e clară: luați varianta cu 12 rotiri. Cam de fiecare dată ajung să am multiplier x5 după 2-3 rotiri gratuite, și ajung mai bine chiar decât la variantele celelalte. Alegerea misterioasă nu e a mea, că nu mă consider atât de norocoasă.

Multiplicatorul pornește de la x1 (sau cât vreți voi dacă preferați alte opțiuni) și crește cu 1 la fiecare câștig. Fiecare câștig, nu fiecare rundă. Deci dacă ai 4 cascade în prima rotire, a doua va porni cu x5. Nu există limită maximă a multiplicatorului, poți crește cu el la nesfârșit, iar profitul va fi din ce în ce mai mare.

👉Joacă DRAGON MATCH MEGAWAYS la MaxBet și primești 50 Lei FĂRĂ DEPUNERE la verificarea contului PLUS un Bonus de 200% până la 1.800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DRAGON MATCH MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.