Columbus Deluxe

0

Spuneți și voi, nu merită Păcănica plimbată prin toată lumea pe yachturi? Până acolo, mă mulțumesc cu plimbările lui Columbus prin sloturi Novomatic. Ca și în realitate, Columbus găsește în acest joc bogății nelimitate și noi pământuri.

Slot video: Columbus Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Epice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Superbet, Maxbet, Betano

Rețeta Novomatic funcționează și în Columbus Deluxe: un joc simplist, cu 10 linii de plată, foarte apropiat de jocurile de aparate din săli. Exploratorii sunt foarte folosiți în păcănele. Book of Ra, Gonzo’s Quest sau Book of Dead sunt doar câteva exemple de sloturi video extrem de jucate. Exploratorii maritimi sunt întâlniți mai rar, dar când sunt, jocurile cu ei sunt adevărate staruri. Columbus Deluxe e în categoria de jocuri Novomatic recomandate celor care vor să treacă la păcănele online fără să aibă prea mare experiență. E suficient de simplu cât să rămână aproape de cele din săli dar cu destule opțiuni și o grafică modernă pentru un slot online.

Simboluri

Cristofor Columb e vedeta jocului și aduce cei mai mulți bani. Regina Isabela a Spaniei vine, și ea, cu câștiguri bune; iar alte simboluri tematice sunt colierul și cârma. Cărțile de joc (10 – A) completează jocul, ca la majoritatea sloturilor Novomatic.

Specialele sunt corabia, cu rol de Scatter – 3 corăbii îți aduc 10 jocuri gratuite și Columb, care înlocuiește orice simbol atunci când nu poate produce de unul singur un câștig.

Cum câștigi

Cu Columb, cum altfel? Când îl ai de 5 ori, îți multiplică de 500 de ori miza. De 2, 3 sau 4 ori vine cu un câștig mai mic, iar în alte runde are rol de Wild și înlocuiește alte simboluri pe linii câștigătoare.

Rundele gratuite aduc câștigurile cele mai mari, și se activează când ai 3 corăbii pe ecran, indiferent de coloane. În plus, dublajele. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi.

👉Distrează-te la COLUMBUS DELUXE pe Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Columbus Deluxe poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS depunere 1
DISPONIBIL
BETANO100% 500 de LeiDeschide Cont
MAXBET200% 1800 de LeiDeschide Cont
SUPERBET
100% 500 de LeiDeschide Cont

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.