Book of Ra Deluxe 6

0

Book of Ra Deluxe e unul dintre jocurile ca la aparate preferate de Păcănica și pe care le știe toată lumea. Book of Ra Deluxe 6, una dintre versiunile upgradate ale jocului, îți dă opțiunea să joci cu 6 coloane. Aici e unica diferență între jocul obișnuit (Deluxe) și acesta: apariția ultimei coloane, pe care o poți activa sau dezactiva tu oricând. Câștigurile sunt, evident, mult mai mari când ai 6 coloane.

Slot video: Book of Ra Deluxe 6

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Egiptene

Format: 5/6 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Vlad Cazino

Book of Ra e unul dintre jocurile ca la aparate pe care Novomatic le-a modificat sau upgradat în mai multe feluri, printre care Bingo, Magic, Deluxe și cel de aici, cu 6 coloane, numit Deluxe 6. Are toate opțiunile bine-cunoscutului slot Deluxe, dar vine cu câștiguri mai mari prin a șasea coloană. Rundele gratuite apar mai des, pentru că se activează la fel ca în jocul Deluxe – când apar 3 simboluri Scatter – dar acum ai 18 locuri disponibile, în loc de 15. Dacă vreți câștiguri mai mari la Book of Ra, încercați versiunea jocului Deluxe 6.

Simboluri

Slotul are ca personaj principal exploratorul plecat în căutarea artefactelor antice egiptene, iar când acesta apare de 6 ori pe ecran, miza ta e înmulțită de 750 de ori! Alte simboluri cu cu câștiguri bune sunt cele egiptene: faraonul și artefactele; în timp ce cărțile de joc ( 10 – A ) completează ecranul.

Simbolul special este cartea lui Ra, care are dublu rol în joc: Wild și Scatter. Ca Wild, înlocuiește orice simbol; iar ca Scatter, atunci când apare de cel puțin 3 ori, declanșează 10 runde gratuite.

Cum câștigi la Book of Ra Deluxe 6

Jocul are doar 10 linii de plată (poți seta să joci cu mai puține) și modul de Pariu Extra, prin coloana a șasea. Câștigurile la mâini simple sunt mai dese și mai mari decât la jocul original, datorită coloanei numărul 6.

Câștiguri mari ai în rundele gratuite, unde ai și un simbol expandabil special, care îți umple două coloane și aduce, la fiecare mână când apare, de cel puțin 5 ori miza ta. Apoi, evident, dublajele. Ca la toate păcănelele clasice, are opțiunea de dublaj la fiecare rundă câștigătoare. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

 

👉Joacă BOOK OF RA DELUXE 6 la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Book of RA Deluxe 6 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS depunere 1
DISPONIBIL
BETANO100% 500 de LeiDeschide Cont
UNIBET100% 1000 de LeiDeschide Cont
VLAD
100% 999 de LeiDeschide Cont

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.