Aztec Power

0

Era mai frumos pe vremea aztecilor, nu? Numai baruri, cazinouri și femei. Noroc că mai vine printre noi perioada aia, chiar dacă numai la păcănele. Mie mi se pare că foarte rar dau greș sloturile cu tematică antică, fie că sunt egiptene, aztece sau grecești, iar Aztec Power e și el în top.

Slot video: Aztec Power

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Aztece

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Vlad Cazino

Aztec Power nu e unul dintre sloturile video „cheie” ale Novomatic, deși are toate motivele să fie. Din păcate, unul dintre factori e că nu se găsește în la fel de multe cazinouri online ca Book of Ra, Sizzling Hot sau celelalte vedete ale lor. Totuși, odată ce încerci Aztec Power, e greu să nu revii la el. O fi de la vrăjile aztece din joc? Prima dată când l-am jucat mi-a fost greu să cred că e făcut de Novomatic; are grafică modernă și multe opțiuni în joc, cu multiplicatori, runde gratuite, scatter-uri și altele.

Simboluri

Regele aztec e cel mai valoros din acest joc (păcat că nu se fac și manele despre el), iar alte simboluri tematice cu câștiguri mari sunt piramida, cuțitul și coroana. Cărțile de joc îți completează ecranul ( 10 – A ).

Sunt două simboluri speciale. Statueta de aur are rol de Scatter, iar amuleta de aur e Wild-ul din joc. Ambele te pot umple de bani.

Cum câștigi

5 regi azteci pe o linie înseamnă miza ta de 100 de ori. Piramida ți-o înmulțește de 40, cuțitul și coroana de 30. Wild-ul apare destul de des, așa că poți câștiga la fiecare câteva rotiri Nu sunt câștiguri foarte mari în prima fază a jocului, mai ales că vorbim de 25 de linii de plată, dar poți ajunge la ele în două moduri.

Mega câștigurile mele au venit, aproape de fiecare dată, după Scatter-uri, când s-au activat rotirile gratuite. Trei statuete de aur pe ecran, indiferent de poziționare, activează 20 de runde gratuite. Odată ce intri în rundele gratuite ai bonusul Power Line, cu rol de multiplicator. După fiecare rotire, crește cu 1, până câștigi. Practic, poți ajunge ca la ultima rotire gratuită să îți crească de 21 de ori profitul!

Mai spunem și că ai dublaje în joc? E vorba de un joc ca la aparate Novomatic, normal că ai dublaj. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi. Regula mea de bază, la rundele gratuite, e că în primele 10 încasez tot și în ultimele 10 încerc să dublez. Și o altă regulă de care țin cont tot timpul e să nu încerc să dublez de fiecare dată. Dacă am un câștig bun la o rotire, fie îl încasez, fie dublez o singură dată. La profitul mic, în schimb, dublez până ajung la o sumă care să îmi convină.

👉Joacă AZTEC POWER la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Aztec Power poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD CAZINO
999 RONDeschide Cont

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.