Sizzling Hot Deluxe

1

Super Hot, Burning Hot, Sizzling Hot… Păcănica Hot 😊. Ce au în comun cele mai populare jocuri ca la aparate? Nu doar numele hot, ci și fructele, șeptarii sau dublajele. Sizzling Hot e un slot video Novomatic, deci ceva mai modern decât Super Hot și Burning Hot de la EGT, dar e tot un clasic al păcănelelor extrem de jucat și în săli, și în cazinouri online.

Slot video: Sizzling Hot Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Dau de fiecare dată două exemple de sloturi video pentru jucătorii care vor să treacă la online de la sălile cu aparate: Novomatic și EGT. Dacă EGT a păstrat stilul clasic, retro; Novomatic a venit cu un design modernizat și mai multe personaje în jocuri, dar formatul a rămas același: liniile de plată obișnuite, simboluri clasice, dublaje. Sizzling Hot Deluxe e unul dintre sloturile Novomatic minimaliste, cu accentul pe fructe, șeptari și steluțe. O legendă a aparatelor, are succes uriaș și la cazinouri online.

Simboluri

Șeptarii sunt simbolurile cele mai bune din Sizzling Hot. Fructele sunt, în ordinea valorii pe ecran: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi, cireșe.

Simbolul special este steluța aurie, cu rol de Scatter, adică e suficient să fie pe ecran 3 steluțe pentru un câștig, fără să conteze unde se află sau liniile de plată.

Cum câștigi

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că nu există Wild-uri sau runde bonus în Sizzling Hot. Numărul mic de simboluri și de linii de plată înseamnă șanse mari de câștig și profit mai mare, pentru că miza totală va fi împărțită pe doar 5 linii. Cinci șeptari înseamnă miza ta de 1000 de ori, cel mai mare câștig din joc.

Dublajul îți poate mări profitul la fiecare rundă. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi. Sfatul meu la dublaje e, de fiecare dată, acesta: nu încerca să dublezi fiecare mână, pentru că vei pierde tot. Dacă ai un câștig bun, dublează-l de cel mult două ori. Dacă e unul mic, dublează până ajungi la o sumă care merită încasată.

 

👉Joacă Sizzling Hot Deluxe la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Sizzling Hot Deluxe poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800  RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.