Lucky Lady’s Charm Deluxe

0

Panou Lucky Lady's Charm Deluxe

Dacă nu cu noroc, cum altfel să câștigi la păcănele? Lucky Lady’s Charm Deluxe e plin de amulete norocoase din jurul lumii, toate cu un singur rol: să ne umble buzunarele. Dintre jocurile ca la aparate care au fost introduse și în cazinoul online, Lucky Lady mi se pare cel mai bun. Să umple blondele ecranul acum.

 

Slot video: Lucky Lady’s Charm Deluxe

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Magie

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Simboluri Lucky Lady's Charm Deluxe

Am crescut cu sloturi Novomatic, așa că mi-a fost cel mai ușor să învăț cum e treaba în cazinourile online tot cu ele. Din prima am jucat Lucky Lady’s Charm, unul dintre sloturile mele preferate, la care chiar am noroc de fiecare dată. Câștiguri mari, runde bonus, multiplicatori, dublaje. Un slot video de la care e greu să nu scoți bani.

Simboluri

Lucky Lady’s Charm Deluxe e plin de simboluri norocoase, ținând cont de multe superstiții ale lumii: buburuza, piciorul de iepure, potcoava din argint, trifoiul cu patru foi sau moneda din aur. Cărți de joc ( 9-A ) completează jocul care are destul de multe simboluri pentru un joc Novomatic: 11, plus cele două speciale

Specialele sunt doamna norocoasă, cu rol de Wild (poate înlocui orice simbol) și sfera de cristal, care declanșează rotiri gratuite și multiplicatori.

Cum câștigi la Lucky Lady’s Charm Deluxe

În primul rând, 10 linii de plată înseamnă că iei sume consistente atunci când câștigi, iar doamna norocoasă apare destul de des ca să poată înlocui alte simboluri prin Wild și să aducă banii. 5 femei înseamnă miza ta de 900 de ori, dar poți scoate bine și cu buburuze, picioare de iepuri sau alte simboluri.

Câștiguri mari vin din rundele gratuite. 3 sfere de cristal lansează 15 runde gratuite și un multiplicator (x3), la finalul cărora de poți umble de bani. Trebuie doar să nu te lăcomești la dublaje.

Bonus Lucky Lady's Charm Deluxe

Dublajele îți pot mări profitul la fiecare rundă. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi. Sfatul meu la dublaje e, de fiecare dată, acesta: nu încerca să dublezi fiecare mână, pentru că vei pierde tot. Dacă ai un câștig bun, dublează-l de cel mult două ori. Dacă e unul mic, dublează până ajungi la o sumă care merită încasată. Iar la rundele gratuite eu am o regulă: în primele 10 încasez, în ultimele 5 încerc să dublez.

👉Joacă LUCKY LADYS CHARM DELUXE la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LUCKY LADY’S CHARM Deluxe poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.