Hugo’s Adventure

0

hugo's adventure playngo

Hugo a pornit ca un serial pentru copii danez, dar a fost atât de popular încât a fost difuzat în zeci de țări, apoi adaptat pentru jocuri video, filme, teatru, cărți și… păcănele. Iar slotul a fost atât de popular încât furnizorul de sloturi Play’n Go i-a făcut și continuări.

Slot video: Hugo’s Adventure

Furnizor: Play’n Go

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

simboluri hugo's adventure

Hugo’s Adventure e unul dintre cele 4 sloturi video create de Play’n Go după serialul pentru copii din anii ’90. Apropiat de Hugo și Hugo 2, cu design și muzică din lumea desenelor animate și cu personajele din serial; Hugo’s Adventure se concentrează tot pe personajul principal, Hugo, troll-ul care pornește în diferite aventuri. Dacă în primele două mergea în mine pentru aur, aici e pilot de avion; iar numele jocului – Aventura lui Hugo – e înțeles în momentul în care ajungem la rundele bonus: Air Ace și Underwater Adventure.

Simboluri

Ca în toate jocurile seriei, Hugo e vedeta și îți dă miza de 75 de ori când apare pe toate cele 5 coloane. Hugolina este stewardesă aici, iar celelalte simboluri cu plăți ok sunt vulturul-pilot și maimuța-mecanic. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

3 simboluri speciale sunt în acest joc de aparate: Hugo (Wild) înlocuiește orice simbol, avionul dă rotiri gratuite când apre de 3 ori și submarinul activează jocul bonus când apare de 2 ori.

Cum câștigi la Hugo’s Adventure

Cu Hugo, mai ales că el are și rol de Wild. Cu un număr destul de mic de linii de plată, sunt câștiguri cât de cât bune la joc, dar rundele bonus sunt cele mai interesante.

Mega câștigurile vin după aventurile lui Hugo – rundele bonus. 3 avioane pe coloanele 1, 3 și 5 pornesc bonusul Air Ace, unde ai 9 rotiri gratuite și o viață. Eu aproape de fiecare dată când am prins bonusul ăsta am ajuns la 20 de rotiri. Hugo pilotează bine avionul și ia baloane care dau mai multe vieți sau multiplicatori. În plus, sunt Wild-uri care se mută câte o poziție mai în stânga, numite în joc „Flying Wilds”. De ce zic de vieți? Pentru că în aer, avionul pilotat de Hugo e atacat, iar cu fiecare bombă care lovește avionul tu pierzi o viață. Bonusul ăsta e extrem de bun pentru portofel pentru că prinzi multe rotiri și vieți suplimentare, iar cu multiplicatori și Wild-uri în el ajungi la câștiguri mari și dese. Când termini acest bonus, ești dus în Underwater Adventure.

bonus hugo's adventure

Al doilea bonus e Underwater Adventure, activat la două submarine. Aici, Hugo ajunge sub apă și trebuie să aleagă scoici – care, ori devin cufere de comori și aduc bani, ori îl mănâncă pe Hugo și opresc bonusul. Apoi, scoicile devin cufere și trebuie să alegi din nou una dintre cele 3 opțiuni. Ai ales bine, iei și mai mulți bani. Ai greșit, apare gașca de piranha pe ecran și-l mănâncă pe Hugo. După 3 astfel de alegeri, ajungi la submarinul care stabilește multiplicatorul, iar apoi bonusul final, cu Don Croco, unde ai de ales dintre două ancore. Una îl omoară pe crocodil, alta pe Hugo. Alege bine și ajungi la un câștig foarte, foarte mare.

Bonusurile sunt foarte ușoare, chiar dacă am scris eu atât de mult. Am scris mult pentru că am prezentat toată povestea lor, fiind fascinată de ele. Am dat-o și eu în mintea copiilor de când joc păcănele cu desene animate. Voi fiți liniștiți, când ajungeți la bonusuri o să stați și voi să va uitați la ce se întâmplă și la cum intră banii în cont.

big win hugo's adventure

👉Joacă HUGO’S ADVENTURE la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HUGO’S ADVENTURE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.