Hugo Goal

0

Hugo a pornit ca un serial pentru copii danez, dar a fost atât de popular încât a fost difuzat în zeci de țări, apoi adaptat pentru jocuri video, filme, teatru, cărți și… păcănele. Iar slotul a fost atât de popular încât furnizorul de sloturi Play’n Go i-a făcut și continuări.

Slot video: Hugo Goal

Furnizor: Play’n Go

Tema: Film / Serial

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

Seria Hugo, de la Play’n Go, e inspirată din desenul animat „Hugo” de mare succes. Hugo Goal e parte a seriei și combină elementele jocului original / desenului animat cu… fotbalul. Rămân Hugo și personajul negativ, vrăjitoarea Afskylia, rămân mai multe moduri de joc bonus – ca și la sloturile Hugo și Hugo 2; dar totul are o tematică de fotbal.

Simboluri

Hugo e cel mai bun, are rol de Wild și îți dă de 24 de ori miza când apare de 3 ori. Afskylia este arbitru aici (din nou, personaj negativ 😊), iar Don Croco și Țapul sunt celelalte personaje din desenul animat care apar și în acest slot. Restul simbolurilor sunt mingea de fotbal, fluierul, ghetele, ceasul și steagurile tușierilor.

Jocul nu are rotiri gratuite, deci nu are Scatter. Singurul simbol special e Hugo, cu rol de Wild.

Cum câștigi

E un joc cu 3 linii și 3 coloane și doar 5 linii de plată, deci plățile pe linie sunt mai mici – asta nu e rău, să nu vă sperie faptul că cel mai important simbol plătește doar de 24 de ori miza. Pentru că și miza pe linia de plată e mai mare. De exemplu, pentru a lua 24 de lei ai nevoie de o miză de 5 lei (5 lei per rotire înseamnă 1 leu per linie de plată). Țineți cont și de faptul că sunt doar 3 coloane, nu 5. Prin comparație, la un joc cu 10 linii de plată, e nevoie de o miză de 10 lei pentru a scoate aceeași sumă.

Mega câștigurile sunt la cele 3 bonusuri ale jocului.

Reluare Acțiune e re-rotirea care are loc dacă 2 coloane au un simbol cu plăți mari (personajele din desene) până când ajungi la un câștig, cu cele 2 coloane rămânând pe loc.

Lovitura liberă e același lucru, doar că are loc la simbolurile cu plăți mici – cele din fotbal.

Loviturile de departajare (al treilea bonus) pornesc atunci când ecranul e plin de același simbol. Hugo devine portar la 5 penalty-uri și, cu fiecare șut apărat, multiplicatorul crește cu 1. Dacă aperi toate penalty-urile, multiplicatorul ajunge la x10.

👉Joacă HUGO GOAL la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HUGO GOAL poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.