Hugo 2

0

Hugo a pornit ca un serial pentru copii danez, dar a fost atât de popular încât a fost difuzat în zeci de țări, apoi adaptat pentru jocuri video, filme, teatru, cărți și… păcănele. Iar slotul a fost atât de popular încât furnizorul de sloturi Play’n Go i-a făcut și continuări.

Slot video: Hugo 2

Furnizor: Play’n Go

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

Sunt rare jocurile ca la aparate inspirate din filme sau seriale care nu intră în zona de thriller sau acțiune. Seria Hugo, de la Play’n Go, e printre ele. Inspirat din serialul de copii, slotul Hugo a avut un succes enorm, determinând furnizorul să creeze și continuări. Designul și muzica sunt din lumea desenelor animate, iar simbolurile sunt din povestea lui Hugo, troll-ul simpatic care se aventurează în peștera maleficei vrăjitoare Afskylia pentru a scoate tot aurul din ea. De la aceste povești pornesc și rundele bonus.

Simboluri

Hugo, personajul principal al jocului, e cel mai important și îți aduce de 75 de ori miza când e pe toate cele 5 coloane. Urmează diamantul, sacul de aur, lingourile, cheia, căruciorul minerului, șapca lui Hugo, maneta și claxonul de tren

Jocul are câteva simboluri speciale. Hugo are rol de Wild și înlocuiește orice simbol. Castorul e Scatter și îți dă rotiri gratuite când apare de 3 ori. Afskylia declanșează jocul bonus când apare de cel puțin 3 ori.

Cum câștigi

Cu simbolurile inspirate din joc, în special Hugo. Sunt doar 10 linii de plată, ceea ce face câștigurile mai mari decât la alte jocuri ca la aparate. Având și un Wild în joc, șansele să iei banii sunt bune, mai ales că iei și sume destul de bune.

Mega câștigurile vin la cele două moduri de joc speciale – rotirile gratuite și bonusul. Când apare castorul primești 10 rotiri gratuite, iar în timpul lor se poate declanșa bonusul Castorul Tăietor care îți dă încă 5. Când acest bonus apare a treia oară, te duce în bonusul Caverna Craniului cu 3 vieți. În bonusul Castorului, Hugo merge în căruciorul lui pe șine și strânge tolbe și monede de aur, care îți bagă banii în cont și merg pe unele simboluri de pe ecran cu rol de Wild sau de multiplicator.

Caverna Craniului e bonusul declanșat de Afskylia. Când vrăjitoarea apare de cel puțin 3 ori te duce în această cavernă, unde ai multiplicatori dacă faci alegerile corecte. Când Afskylia apare de 5 ori primești 3 vieți pentru bonusul Cavernei. În acel bonus trebuie să sari pe pietre. Fiecare piatră îți dă o sumă de bani, dar riști să cadă bolovani peste tine sau să nu fie suficient de rezistente pietrele pe care mergi și să cadă. Când se întâmplă asta, Hugo moare iar bonusul se oprește.

👉Joacă HUGO 2 la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HUGO 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.