Age of the Gods: Rulers of Olympus

0

Pentru cine vrea jocuri cu jackpot noi, pe care poate încă nu le-a încercat, oprirea e la PlayTech. Păcănelele EGT sunt mega-cunoscute și prezente în toate sălile, iar toți jucătorii știu de jackpoturile lor. Doar că le găsim și la unele sloturi PlayTech, cum ar fi Age of the Gods: Rulers of Olympus. Descoperă Legendele Olimpului cu Păcănica și hai să-l transformăm pe Zeus în zeul banilor.

Slot video: Age of the Gods: Rulers of Olympus

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Fortuna, Betfair

Age of the Gods e una dintre cele mai bune serii de jocuri ca la aparate disponibile în cazinourile online. Sunt vreo 15 păcănele, toate cu tematica antichității sau mitologiei din Grecia. De ce îmi plac atât de mult? Păi, au jackpot. Toate din serie împart același jackpot și de fiecare dată e de peste 1.000.000 lei, deci sunt șanse de mari de luat bani. Apoi, îmi place tematica jocului. Nu sunt o mare fană a păcănelelor cu fructe eu. Le-am jucat, le știu din agenții, dar de când am trecut la cazinouri online au început să-mi placă tot mai mult cele moderne. Iar la Age of the Gods avem o poveste în joc, grafică bună și o coloană sonoră plăcută. Ce-mi mai place e și că sunt păcănele la care câștigi des. Detaliem la finalul articolului. Rulers of Olympus are personajele din slotul original – cei mai importanți zei. Zeus, Hera, Afrodita, Poseidon și Atena se întorc pentru mega câștiguri.

Simboluri

Miza de 1.000 de ori vine dacă apar de 5 ori Wild-ul, Zeus, Hera sau Atena. Imaginile celorlalți zei plătesc bine, restul simbolurilor fiind cărți de la 9 la A.

Simboluri speciale: Wild-ul e simplu, înlocuiește orice simbol. Zeus și Hera au tot rol de Wild, dar pot apărea și în timpul jocului principal și se mută de pe o coloană pe alta – Hera spre stânga, Zeus spre dreapta. Muntele Olympus declanșează rotiri gratuite când apare pe coloana 5. Simbolul „Bonus” declanșează Bonusul Thunderbolt.

Cum câștigi la Age of the Gods: Rulers of Olympus

Cu zeii, iar câștigurile sunt dese și bune atunci când apar Zeus sau Hera. Toate păcănelele Age of the Gods dau bani cât să te țină la același nivel până ajungi la bonusuri, unde te umpli de bani.

Mega câștigurile vin la bonusuri iar mega-mega-mega câștigurile la jackpot. La Rulers of Olympus ai 4 tipuri de bonus.

Primul e, de fapt, în timpul jocului principal: Dacă Hera sau Zeus apar pe ecran, ei rămân și la următoarele rotiri și se mută pe coloanele alăturate: Zeus spre dreapta, Hera spre stânga. Având rol de Wild, câștigurile sunt dese cu ei.

Battle for Power pornește când Zeus și Hera sunt pe aceeași linie. E obligatoriu ca Zeus să fie în partea stângă iar Hera în dreapta, pentru ca ei să poată merge în direcțiile obișnuite și să se întâlnească. Când se întâmplă, modul bonus se activează și mergi într-un ecran diferit unde apar aceleași Wild-uri aproape la fiecare rotire. Rotirile gratuite continuă până când Zeus și Hera sunt din nou pe aceeași linie – deci aici speri ca ei să nu se mai întâlnească. Când o fac, are loc bătălia pentru putere. Dacă Zeus câștigă, bonusul continuă. Dacă nu, pierde. De fiecare dată când sunt pe aceeași linie, Wild-urile se extind pe rândul respectiv.

Rotirile Gratuite Olympus pornesc când ai muntele Olimp pe ultima coloană. Primești 7 runde gratuite, într-un mod diferit cu 5 coloane și 4 linii. Sunt 50 de linii de plată aici, doar că valoarea fiecărui simbol scade la jumătate. Rotirile gratuite pot fi continuate la infinit, iar pe parcursul lor poți avea până la 10 Wild-uri Zeus sau Hera blocate pe ecran.

Ultimul e Bonusul Thunderbolt: dacă apare „Bonus” pe coloana 5, unde vine Zeus cu Wild-uri suplimentare pe ecran (maxim 7).

În final, cel mai mare câștig posibil la păcănele, Jackpot-ul. Toată seria Age of the Gods are un jackpot progresiv, care se poate declanșa la întâmplare. Se deschide un ecran cu 20 de monede, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

👉Joacă Rulers of Olympus la BETANO și primești Bonus INSTANT de 100% până la 500 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Age of the Gods – Rulers of Olympus poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
FORTUNA
2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
BETFAIR1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.