Age of the Gods: Prince of Olympus

0

primul ecran prince of olympus

Pentru cine vrea jocuri cu jackpot noi, pe care poate încă nu le-a încercat, oprirea e la PlayTech. Păcănelele EGT sunt mega-cunoscute și prezente în toate sălile, iar toți jucătorii știu de jackpoturile lor. Doar că le găsim și la unele sloturi PlayTech, cum ar fi toate cele din seria Age of the Gods. Descoperă Legendele Olimpului cu Păcănica și hai să-l transformăm pe Zeus în zeul banilor.

Slot video: Age of the Gods: Prince of Olympus

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Fortuna, Betfair

Age of the Gods e una dintre cele mai bune serii de jocuri ca la aparate disponibile în cazinourile online. Sunt vreo 15 păcănele, toate cu tematica antichității sau mitologiei din Grecia. De ce îmi plac atât de mult? Păi, au jackpot. Toate din serie împart același jackpot și de fiecare dată e de peste 1.000.000 lei, deci sunt șanse de mari de luat bani. Apoi, îmi place tematica jocului. Nu sunt o mare fană a păcănelelor cu fructe eu. Le-am jucat, le știu din agenții, dar de când am trecut la cazinouri online au început să-mi placă tot mai mult cele moderne. Iar la Age of the Gods avem o poveste în joc, grafică bună și o coloană sonoră plăcută. Ce-mi mai place e și că sunt păcănele la care câștigi des. Detaliem la finalul articolului. Prince of Olympus e jocul ca la aparate dedicat lui Hercule, fiul lui Zeus cu o muritoare.

Simboluri

Cel mai important e Cerberus, câinele cu trei capete ucis de Hercule în Legendele Olimpului, și îți dă miza de 4.000 de ori când apare de 5 ori. Merele de aur, bâta și cureaua lui Hercule sunt alte simboluri tematice; restul fiind cărți de joc ( 9 – A ).

Simbolurile speciale sunt legate de Hydra și de Prințul Olimpului. Imaginea lui Hercule e Wild și, dacă apare în mijlocul ecranului sau oriunde pe coloanele 2 + 3 + 4 declanșează bonusul Herculean Strength. Scrisul „Hercules” e Scatter și dă rotiri gratuite plus multiplicator. Hydra declanșează un alt bonus atunci când apare pe coloanele 1 și 5.

Mega castig Prince of Olympus

Cum câștigi la Age of the Gods: Prince of Olympus

Cu Cerberus și cu Wild-ul câștigi, dar sunt câștiguri medii în modul normal de joc. Toate păcănelele Age of the Gods dau bani cât să te țină la același nivel până ajungi la bonusuri, unde te umpli de bani.

Mega câștigurile vin la bonusuri iar mega-mega-mega câștigurile la jackpot. Prince of Olympus are 3 tipuri de bonus. Ca să fiu sinceră, din tot ce am jucat până acum la Age of the Gods, aici au venit cel mai grue bonusurile. Nu știu dacă am avut eu ghinion sau așa e jocul.

Primul, Herculean Strength. Dacă Hercule apare pe mijlocul ecranului (linia 3, coloana 3) se extinde pe toată coloana și primești 2 re-rotiri, cu Hercule rămas pe coloană cu rol de Wild. Dacă apare pe coloanele 2 + 3 + 4 se extinde complet pe cele 3 coloane, rămâne acolo ca Wild și primești o re-rotire.

Scatter-ul îți dă 10 rotiri gratuite cu multiplicator x3 dacă apare de 3 ori pe ecran; iar de fiecare dată când apare din nou poți câștiga alte 10 rotiri suplimentare.

Secventa wild Prince of Olympus

Bonusul Hydra pornește când Hydra e pe coloanele 1 și 5. Aici ești dus într-un joc alternativ, unde Hercule trebuie are 3 săgeți la dispoziție pentru a o distruge pe Hydra. Alege capetele în care vrei să tragi și fiecare cap al Hydrei îți aduce o sumă de bani cu multiplicatori. Aici poate fi declanșat și mega bonusul Hercules Rage, care distruge toate capetele Hydrei.

În final, cel mai mare câștig posibil la păcănele, Jackpot-ul. Toată seria Age of the Gods are un jackpot progresiv, care se poate declanșa la întâmplare. Se deschide un ecran cu 20 de monede, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

👉Joacă Prince of Olympus la BETANO și primești Bonus INSTANT de 100% până la 500 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Age of the Gods – Prince of Olympus poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
FORTUNA
2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
BETFAIR1000 RONDeschide Cont

Castig bonus Prince of Olympus

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.