Age of the Gods: Fate Sisters

0

Age of the Gods Fate Sisters ecran de inceput

Pentru cine vrea jocuri cu jackpot noi, pe care poate încă nu le-a încercat, oprirea e la PlayTech. Păcănelele EGT sunt mega-cunoscute și prezente în toate sălile, iar toți jucătorii știu de jackpoturile lor. Doar că le găsim și la unele sloturi PlayTech, cum ar fi toate cele din seria Age of the Gods. Descoperă Legendele Olimpului cu Păcănica și hai să-l transformăm pe Zeus în zeul banilor.

 

Slot video: Age of the Gods: Fate Sisters

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Fortuna, Betfair

Age of the Gods e una dintre cele mai bune serii de jocuri ca la aparate disponibile în cazinourile online. Sunt vreo 15 păcănele, toate cu tematica antichității sau mitologiei din Grecia. De ce îmi plac atât de mult? Păi, au jackpot. Toate din serie împart același jackpot și de fiecare dată e de peste 1.000.000 lei, deci sunt șanse de mari de luat bani. Apoi, îmi place tematica jocului. Nu sunt o mare fană a păcănelelor cu fructe eu. Le-am jucat, le știu din agenții, dar de când am trecut la cazinouri online au început să-mi placă tot mai mult cele moderne. Iar la Age of the Gods avem o poveste în joc, grafică bună și o coloană sonoră plăcută. Ce-mi mai place e și că sunt păcănele la care câștigi des. Detaliem la finalul articolului. Fate Sisters e un joc bazat pe Surorile Destinului din mitologie, nu pe Zeus sau Hercules, personajele principale din multe alte jocuri. Fiecare soră de umple de bani, o să vezi imediat ce spun.

Age of the Gods Fate Sisters Simboluri

Simboluri

Wild-ul e cel mai bun (așa e la toate din Age of the Gods) și-ți dă de 10.000 de ori miza dacă apare de 5 ori. Cele trei surori sunt alte simboluri care plătesc bine; și alte două simboluri tematice au plăți mai mici: foarfeca vieții și firul vieții. În mitologia greacă, cele trei surori ale destinului sunt Clotho, Lachesis și Atropos. Clotho (cea albastră din joc) stabilește durata vieții; Lachesis (cea verde) are firul vieții și învârte fusul pentru a-ți decide destinul iar Atropos (cea roșie) are foarfecul cu care taie firul și îți încheie viața. De aici vin și firul și foarfeca. Restul simbolurilor sunt cărțile de joc, de la 9 la A.

Simboluri speciale sunt Wild, Scatter și surorile. Wild-ul înlocuiește orice simbol, Scatter-ul îți declanșează rotirile gratuite dacă apare de 3 ori. Surorile stabilesc jocurile bonus și multiplicatorii.

Castig mare Age of the Gods Fate Sisters

Cum câștigi la Age of the Gods: Fate Sisters

Cu surorile, doar că nu te aștepta la câștiguri mari în jocul obișnuit. Toate păcănelele Age of the Gods dau bani cât să te țină la același nivel până ajungi la bonusuri, unde te umpli de bani.

Mega câștigurile vin la bonusuri iar mega-mega-mega câștigurile la jackpot. Fate Sisters are 4 tipuri de bonus.

Primul e secvența Sisters’ Gift. Dacă o ai pe Lachesis (verde) pe prima coloană, pe Clotho (albastru) pe a treia și pe Atropos (roșu) pe ultima, ele plătesc ca un Scatter și declanșează o re-rotire, unde ele rămân blocate pe pozițiile lor.

La 3 Scatter-uri intri în modul bonus de rotiri gratuite, și ai de ales unul dintre cele trei moduri.

Primul e Templul lui Lachesis. Ai 10 rotiri gratuite acolo, iar Lachesis preia rol de Wild. Când apare, se blochează pe aceeași poziție timp de 3 runde. Dacă Lachesis apare pe coloana din mijloc primești încă 3 rotiri gratuite, fără vreo limită de rotiri.

Jocuri gratuite Age of the Gods Fate Sisters

Templul lui Clotho îți dă 8 rotiri gratuite. La începutul fiecărei rotiri apar pe ecran 3 Wild-uri și, ca la primul bonus, când Clotho apare pe mijloc primești alte 3 rotiri.

Ultimul e Templul lui Atropos, care aduce 15 rotiri gratuite. În acest mod ai multiplicatori, nu Wild-uri. La fiecare rotire se dă, aleatoriu, un multiplicator de la x2 până la x5 iar multiplicatorul crește cu 1 de fiecare dată când Atropos apare pe coloanele 1, 2, 4 sau 5. Dacă nu apare, multiplicatorul scade cu 1. Dacă apare pe coloana din mijloc, 3 rotiri în plus.

În final, cel mai mare câștig posibil la păcănele, Jackpot-ul. Toată seria Age of the Gods are un jackpot progresiv, care se poate declanșa la întâmplare. Se deschide un ecran cu 20 de monede, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

👉Joacă Fate Sisters la BETANO și primești Bonus INSTANT de 100% până la 500 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Age of the Gods – Fate Sisters poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
FORTUNA
2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
BETFAIR1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.