Burning Hot

0

Aproape orice sală de jocuri din România are o variantă a slotului Burning Hot. De foarte mulți ani în topul preferințelor românilor, e unul dintre jocurile ca la aparate EGT care a declanșat o întreagă serie de păcănele. Burning Hot e originalul seriei, un joc retro, clasic, cu toate elementele jocurilor vechi.

Slot video: Burning Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Winbet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Un clasic EGT, Burning Hot a fost refăcut și upgradat în foarte multe moduri. Există 20 Burning Hot, 40 Burning Hot, 100 Burning Hot (la fel de jucate, unde diferența e făcută de liniile de plată), dar și unele mai puțin cunoscute: Burning Hot 6 Reels, 40 Burning Hot 6 Reels, Burning Hot Egypt Quest.

Vă spun din nou ce am spun când vorbesc despre jocuri EGT: nu ți se potrivește dacă vrei grafică modernă și sute de linii de plată, dar dacă ești obișnuit cu jocuri de aparate și vrei să le încerci și online, Burning Hot te ajută să te obișnuiești rapid.

Simboluri

Cred că oricine a jucat măcar odată la aparate știe că e vorba de fructe și de șeptari. 5 șeptari înseamnă 6.000 de monede, cel mai mare câștig fără dublaje al jocului. Celelalte simboluri sunt struguri, pepeni, clopoței, cireșe, lămâi, prune și portocale.

Specialele sunt trifoiul cu patru foi, dolarul și steaua. Trifoiul înlocuiește orice simbol când apare pe coloanele de mijloc, iar dolarii și stelele au rol de Scatter – aduc banii indiferent de coloana pe care apar!

Cum câștigi

Cu fructe, șeptari și stele. Jocul are doar 5 linii de plată: liniile drepte, V-ul și A-ul. Asta nu înseamnă că sunt rare mâinile câștigătoare, pentru că trifoiul apare destul de des, se extinde pe coloană și îți aduce banii. Ai grijă, apoi, la dublaje.

Dublajul te duce la mega câștiguri. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi sau încerci să ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea mână. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, nu vă mai păcăliți. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată. Eu încerc să dublez doar la cireșe, portocale sau lămâi, unde câștigul e mic (cel mult de 2 ori miza). Când încerc să dublez orice câștig ajung să închid slotul fără vreun ban în plus.

Jocul are și un Mystery Jackpot, care se declanșează la întâmplare. Ajuns în meniul de jackpot, ai de ales dintre 12 cărți aflate cu fața în jos, și dacă ai ales 3 de aceeași culoare, ai luat un Mega Jackpot!

👉Joacă BURNING HOT la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BURNING HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.